Perille asti: Ekologinen tavarapyörälogistiikka 10.10.

Artikkelikuva: Perille asti: Ekologinen tavarapyörälogistiikka 10.10.

Perille asti: Ekologinen tavarapyörälogistiikka

 

Aika: torstai 10.10.2019 kello 9:00–11:00
Paikka: Radisson Blu Seaside, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki
Ilmoittaudu

Helsingin Jätkäsaaressa on kuluneen kesän ja syksyn aikana kokeiltu kahta uutta kuormapyöräpalvelua. Kuormapyörä on ekologinen ja helppokäyttöinen kulkuväline, joka sopii moniin asukkaiden ja yritysten käyttötarpeisiin. Se ei kuitenkaan ole vielä vakiintunut logistiikan ratkaisuna.

Perille asti -hanke järjestää 10.10. työpajan, jossa pohditaan kuormapyörälogistiikan mahdollisuuksia kaupunkilaisten arjen helpottamisessa, liikenteen päästöjen vähentämisessä ja uusien palvelukokonaisuuksien rakentamisessa. Työpaja järjestetään yhteistyössä 6Aika-rahoitteisen Citylogistiikan uudet ratkaisut -hankkeen kanssa.

Työpajassa pohdimme millaisia palveluja ja yhteistoimintamalleja on mahdollista kehittää kuormapyörälogistiikan ympärille. Mikä voisi olla kuormapyörien rooli kaupunkiliikenteessä sekä ihmisten ja tavaroiden kuljettamisessa? Millaista liiketoimintaa ja yhteistyötä on mahdollista rakentaa kaupunkien, taloyhtiöiden ja kaupallisten toimijoiden kanssa? Millaisen roolin julkinen sektori voi ottaa uusien ratkaisujen mahdollistajana?

Työpaja on suunnattu ennen muuta kuormapyörälogistiikkaa tarjoaville ja kaupan alan edustajille, rakennuttajille, kaupungin suunnittelijoille ja aiheesta kiinnostuneille asukkaille.

Työpajaan on vapaa pääsy. Tarjolla on ideoinnin vauhdittajaksi kahvia ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Lisätietoja Perille asti -kokeiluista: www.jätkäkokeilee.fi

Ilmoittaudu tapahtumaan

Perille asti -hanke saa rahoituksensa Euroopan aluekehitysrahastosta osana 6Aika-strategiaa vuosina 2017–2019. Hankkeen toteuttavat Forum Virium Helsinki, Vantaan kaupunki, Espoo Marketing Oy, Aalto yliopisto, Metropolia ammattikorkeakoulu ja Demos Helsinki.

Kokonaisbudjetiltaan 1,9 miljoonan euron yhteishanketta koordinoi Vantaan kaupunki. Forum Virium Helsinki vastaa Jätkäsaaren alueen kehittämisestä.

Lisätietoa:

Kuva

Heli Ponto

puh. +358 40 501 5357
heli.ponto(at)forumvirium.fi

Tilaa Forum Virium Helsingin uutiskirje!

Älyratkaisuja kaupungeille, pilotteja yrityksille ja yhteistyömahdollisuuksia tutkimuslaitoksille – kerromme sinulle ensimmäisenä!


Lue myös