Helsingin hankalimmat tavarantoimituspaikat – tule jakamaan tietoa!

Artikkelikuva: Helsingin hankalimmat tavarantoimituspaikat – tule jakamaan tietoa!

Aika: keskiviikko 1.12. klo 12–17 välillä. Tule kun sinulle sopii, lounastarjoilu klo 12 alkaen ja välipalatarjoilu klo 15 alkaen.
Paikka: Urban3, Maria 01 rakennus 3, Lapinlahdenkatu 16, Helsinki
Kenelle: Erityisesti kuljettajille, ajojärjestelijöille ja muille käytännön ajotehtäviä tunteville.
Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautumiset ma 29.11. aamupäivään mennessä.

Oletko hukannut kuljetuskeikoilla arvokkaita minuutteja Helsingissä pyöriessäsi? Jos olet huonosti merkittyjen ovien, väärässä korttelissa sijaitsevien lastauslaitureiden ja yllätyskynnysten veteraani, Logistiikan saavutettavuusdata -hanke haluaa kuulla kokemuksistasi! Tule kertomaan viheliäisimmistä paikoista jättää tavaraa Helsingissä. Tarjoamme vaivanpalkaksi lounaan tai välipalan aikataulusi mukaan.

Hanke kehittää ratkaisua, jolla kuljettajat voivat tarkistaa kuljetuskohteisiin liittyvää tietoa, jota ei yleensä löydy navigaattoreista tai ajomääräyksestä. Kun saamme tietoa hankalimmista kohteista, osaamme paremmin tarjota aitoa hyötyä tarjoavia ohjelmisto- ja karttaratkaisuja.

Oheisesta videosta näet esimerkkejä siitä, millaista tietoa keräämme uutta sovellusta varten ja kuinka sovellus toimisi. Tilaisuudessa olet tervetullut antamaan palautettamyös itse sovelluksesta.

 

Lisätietoja

Kuva

Raimo Tengvall

#citylogistiikka #mobilitylaunchpad #jätkäsaari #smartmobility
puh. +358 40 629 7744
raimo.tengvall(at)forumvirium.fi

Lue myös