Projektiesittely ---

DOT – Digiosaamisen kehittäminen työtoiminnassa

Artikkelikuva: Projektiesittely

Tavoite

Pandemia toi työtoiminnan toteuttamiseen uusia haasteita, mutta toi samalla myös esiin etätyötoiminnan mahdollisuudet. Uuden toimintamallin myötä asiakkaille ja työntekijöille tarvitaan uudenlainen digitaitojen oppimispolku. 

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Helsingin kuntouttavan työtoiminnan asiakkaiden ja henkilöstön digitaalista osaamista. Tätä tukemaan kehitetään tietoturvallinen ja käyttäjäystävällinen digitaalinen oppimisalusta sekä sen sisällöt.

Kesto, partnerit, rahoittaja ja kokonaisbudjetti

Kesto: 1.1.2022-31.8.2023
Partnerit: Helsingin kaupunki ja Forum Virium Helsinki
Rahoittajat: ESR REACT-EU (Hämeen ELY-keskus). Hanke rahoitetaan osana unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.
Budjetti: Yhteensä 400 000 euroa, josta Forum Virium Helsingin osuus 149 000 euroa. 

Forum Virium Helsingin rooli

Forum Virium toimii hankkeessa partnerina ja tukee toimintamallin konseptoinnissa ja digitalisoimisessa hyödyntäen yhteiskehittämistyöpajoja ja -menetelmiä. 

Hyödyt Helsingille

Digitaalisesti järjestettävä työtoiminta on paikkariippumatonta. Asiakasmäärää voidaan kasvattaa ja palvelua monipuolistaa, mikä lisää palveluiden saavutettavuutta ja saatavuutta.

Liity DOT-hankkeen postituslistalle

Hidden
Hidden
Nimi(Pakollinen)
Hyväksyn tietojeni tallentamisen(Pakollinen)
Olen lukenut Forum Virium Helsingin tietosuojaselosteen ja hyväksyn että henkilötietojani käsitellään sen mukaisesti. Lyhyesti: noudatamme EU:n GDPR-asetusta ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti.