Osallistu syksyn sovelluskisaputkeen

Artikkelikuva: Osallistu syksyn sovelluskisaputkeen

Helsingissä ja muuallakin on tänä syksynä käynnissä useita avoimen datan kilpailuja Pane nyt koodaustaitosi hyötykäyttöön! Hyödynnä avointa dataa ja avoimia rajapintoja ja tee Helsingistä parempi paikka elää ja asua.

Helsingin kaupunki on haastekumppanina mukana kolmessa kilpailussa, joissa haetaan ratkaisuja niin turismin ja liikkumisen edistämiseen kuin kaupunkilaisten osallistumismahdollisuuksien parantamiseen Helsingissä. Tule mukaan kehittämään avoimien tietoaineistojen pohjalta uudenlaisia sovelluksia ja palveluja, jotka vastaavat kaupunkilaisten tarpeisiin ja kaupungin haasteisiin. Lue lisää kilpailuista, tutustu haasteisiin, merkitse aikataulut kalenteriin ja ilmoittaudu mukaan!

Kansallinen Open Finland Challenge

Apps4Finland-kilpailun seuraaja Open Finland Challenge on avoimen datan SM-kilpailu. Helsingin kaupungin tietokeskus on yksi kilpailun haastekumppaneista Helsinki Smart City App Hack -haasteillaan. Helsingin kaupunki kannustaa kehittäjiä luomaan avointa dataa hyödyntäen uudenlaisia näkymiä Helsinkiin. Sovellus voi auttaa esimerkiksi turistia löytämään häntä kiinnostavia tapahtumia tai kaupunkilaista osallistu maan kaupungin päätöksentekoon.

Lyhyesti:

Avoimen datan SM-kilpailu, palkintorahaa 50 000 euroa. Töiden deadline 9.11.2015, palkintojenjako 3.12.2015 Helsingissä.
Ilmoittaudu >>
    
Kansainvälinen Smart City App Hack

Samat Helsingin kaupungin asettamat haasteet ovat myös Smart City App Hack -kilpailussa, joka on kansainvälinen versio Open Finland Challenge -kilpailusta. Smart City App Hack -kisaa koordinoi Barcelona ja siinä ovat mukana myös Dubai, Gent ja Portland. Voit osallistua työlläsi molempiin kisoihin yhden ilmoittautumisen kautta.

Lyhyesti:

Kansainvälinen kilpailu kaupunkidatan hyödyntäjille, palkintorahaa 25 000 euroa. Kilpailutöiden deadline 18.10.2015, palkintojenjako 18.11.2015 Barcelonassa.
Ilmoittaudu >>
    
Slush Hacks / Ultrahack

Ennennäkemätön joukko koodareita kehittää ratkaisuja yritysten ja julkisyhteisöjen esittämiin haasteisiin maailmanluokan SlushHacks– ja Ultrahack 2015 -ohjelmointitapahtumassa Helsingissä 6.-8.11.2015. Hackathon-tapahtuman tavoitteena on luoda uutta liiketoimintaa ja tuoda näkyvyyttä suomalaiselle ohjelmointiosaamiselle. Ultrahackissa luodut ratkaisut esitellään SlushHacks-tapahtumassa varsinaista SLUSHia edeltävänä viikonloppuna. Varsinaista hackathonia edeltää virtuaalinen ennakkokilpailuvaihe.

Helsingin kaupunki vetää yhdessä Open Knowledge Finlandin kanssa kilpailun Smart City & Civic Tech -trackiä, johon kaupunki tulee tarjoamaan kisahaasteita kehittäjäyhteisön ratkottavaksi.

Slush-konferenssin Hackathon-voittajalle 20 000 euroa. 48 h Ultrahack 6.-8.11.2015, palkinnonjako 11.11.2015 Slush-tapahtumassa, Helsingissä.
Rekisteröidy >>

Seuraa SlushHacksin UltraHack, Open Finland Challenge ja Smart City App Hack -kilpailuja Twitterissä:
@OpenFinland
@UltrahackHQ
@SlushHacks
@smartcityhack
@ForumVirium

Lue myös HRI:n juttu haastekisoista.

Lue myös