Uimaveden lämpötila nyt katsottavissa netistä Helsingissä – katso lämpötila kahdeksalta suositulta rannalta

Uimarantasensorit tuottavat tiedon veden lämpötilasta nettiin vuoden ympäri puolen tunnin tarkkuudella.

Droenkartoittajat_T_Lahti_R_Pakarinen_M_Haapanen

Dronekuvauksilla tietoa lintujen pesinnästä ja luonnon kulumisesta Helsingissä

Forum Virium Helsinki ja Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut tekevät dronekuvauksia kesällä 2020.

FABULOS-hanke tuo robottibussit Helsingin kaduille

FABULOS-hanke tuo robottibussit Pasilaan puolentoista vuoden kehittämistyön jälkeen. Tästä keväästä lähtien kolmea erilaista robottibussiratkaisua testataan aidossa kaupunkiympäristöissä Helsingin lisäksi neljässä eurooppalaisessa kaupungissa.

Suvi Vähä-Sipilä aloitti projektisuunnittelijan työt Forum Viriumissa

Suvi Vähä-Sipilä työskentelee projektisuunnittelijana CroBoDDIT-hankkeessa, jossa edistetään Helsingin ja Pietarin välistä yhteistyötä disruptiivisten teknologioiden alalla.

CroBoDDIT-hanke yhdistää disruptiiviset ICT-teknologiat ja kiinteän jätteen käsittelyn

CroBoDDIT-hanke edistää merkittävien ICT-teknologioiden kehittämistä ja käyttöönottoa erityisesti kiinteän jätteen käsittelyssä Suomessa ja Venäjällä.

Projektisuunnittelija Annamaria Rossi vahvistaa Fiksu Kalasatama -tiimiä

Annamaria Rossi toimii projektisuunnittelijana Mission Zero Foodprint -hankkeessa, jossa tavoitteena on kehittää toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja ravintola-alan hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Kuljetustenvälitysalusta OLMap. Kuvissa yrittäjä Sani Saarinen ja lähetti Sampo Koistinen. Kuvaajan nimi mainittava Jussi Hellsten.

Uusi sovellus tuo ruokatilausten kotiinkuljetukset ravintoloiden saataville ilmaiseksi

Avoin kuljetustenvälitysalusta mahdollistaa kaikille ravintoloille kotiinkuljetuspalvelun tarjoamisen. Ensimmäisen ravintolan kokemukset ovat positiivisia.

Pete Pättiniemi aloitti projektipäällikön työt Forum Viriumin mobility-tiimissä

SMUD-logistiikkahankkeen projektipäällikkö Pete Pättiniemi uskoo, että älykaupungin kehittämiseen tarvitaan runsaasti yritysten ja kaupungin välistä yhteistyötä.

Toimitusjohtaja Forum Virium Helsinki

Korona muuttaa työelämää pysyvästi

Kauppa siirtyy nyt aidosti verkkoon, kauppakeskukset ja avokonttorit voivat olla pian historiaa. Lentämisen sijaan tulevaisuudessa matkustetaan junalla tai korvataan matka videokonferenssilla. Tämä kaikki luo uudentyyppisen työn mahdollisuuksia.

Forum Virium henkilöstö 2019

Kesätöitä tarjolla usealle 9.-luokkalaiselle kartoittajana

Oletko huolellinen muistiinpanojen tekijä ja olet saanut Helsingin kaupungin kesäsetelin? Kiinnostaako kahden viikon kesäduuni kaupunkia kierrellen ja rakennusten sisäänkäyntien tietoja tallentaen?