Toimitusjohtaja Forum Virium Helsinki

Forum Virium Helsinki auttaa yrityksiä koronakaudella

Tarjoamme liiketoiminnan tukea pilotointiin kaupunkiympäristössä – osallistu kokeiluhakuihin!

Ravintoloitsija, hyödynnä tästä ilmainen kuljetustenvälitysalusta

Alustamme kautta voit ilmoittaa kuljetustarpeesta kuljetuskumppanille, kun tilaus saapuu verkkokauppaasi. Kaikille avoimen kuljetustenvälitysalustan kehitti Citylogistiikan uudet ratkaisut -projekti.

Valtiotieteilijä Piia Hanhirova projektipäälliköksi Forum Viriumiin

Projektipäällikkö Piia Hanhirova haluaa kehittää älykaupunkia ennen kaikkea käyttäjien näkökulmasta, eli ihmisläheisesti ja sosiaalisesti oikeudenmukaisesti. Hän aloitti työt liikenteen dataan liittyvässä SmashHit EU-hankkeessa.

Jatkasaaren_alyliikennekokeilut_jatkakokeilee

Kahdeksaa sujuvan liikkumisen palvelua kokeiltiin Helsingissä – Perille asti -hankkeen avulla kaupungille kokemusta älykkäistä liikkumisen palveluista

Helsingin Jätkäsaaressa kokeiltiin muun muassa tilattavia venekuljetuksia, jaettavia tavarapyöriä ja yhteiskuljetusta juniorien futistreeneihin. Futistreenien kuljetukset osoittautuivat niin toimiviksi, että niiden toteuttamiseen julkaistiin ilmainen opas, jonka avulla kaikki seurat voivat vapauttaa vanhemmat aikaavievistä treenikyydeistä.

Janne Olin aloitti projektisuunnittelijana Forum Viriumissa

Projektisuunnittelija Janne Olin työskentelee SOHJOA Baltic -projektissa. Työssään hän odottaa pääsevänsä näkemään liikenteen ja kaupunkien tulevaisuuteen.

Forum Virium henkilöstö 2019

Palkkaamme vihreän infran ja kaupunkisuunnittelun asiantuntijan B.Green-hankkeeseen

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulta, itsenäisen ja monipuolisen työn, hyvät edut sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön ja työtilat Helsingin keskustassa sekä Kalasatamassa.

UrbanSense pilotoi 5G-ratkaisuja katujen kuntotietoon, ostoskeskusten riskitilanteisiin ja liikennevalojen tunnistamiseen karttasovelluksissa

Uutta 5G-liiketoimintaa edistävä UrbanSense-hanke valitsi kolme uutta kokeilupilottia Helsinkiin. Kokeiluissa hyödynnetään Edge-computing-teknologiaa.

Forum Virium henkilöstö 2019

Palkkaamme projektisuunnittelijan CroBoDDIT-projektiin

Tarjoamme kiinnostavan tehtävän kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulta, itsenäisen ja monipuolisen työn, hyvät edut sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa. 

Energia-avustuksesta vauhtia taloyhtiöiden energiaremontteihin

Huolella suunnitellut energiatehokkuusinvestoinnit ja valtion uusi energia-avustus taloyhtiöille olivat Ilmastoviisaat taloyhtiöt -hankkeen infotilaisuuden kuumat puheenaiheet. 

Jätkäsaari Mobility Lab – Nopeiden kokeilujen valinnat

Jätkäsaari Mobility Labin ensimmäiset nopeat kokeilut on valittu. Vuodenvaihteen kokeiluhaussa etsittiin liikenteen sujuvuutta ja kestäviä liikkumistapoja tukevia uusia ratkaisuja.