Kustannustehokasta tiedonsiirtoa ja etäseurantaa kiinteistöille betoniseinienkin läpi – tätä on LoRaWAN-verkko

Kiinteistöjen energian- ja vedenkulutuksen etäseuranta onnistuu LoRaWAN-verkolla, jonka kattavuus on Suomessa jo hyvällä tasolla.

urbansense 5G forum virium

Tarjouspyyntö Pasilan alueella IoT-laitteiden avulla toteutettavasta datan keräämisestä

Helsingin kaupunki selvittää uuden verkkoteknologian mahdollisuuksia sensoroinnille kaupunkiympäristössä ja näin kerätyn datan hyödyntämistä 5G-verkoissa. Yritys, tarjoa kokeilua 17. joulukuuta mennessä!

Datavirrat haltuun avoimen lähdekoodin mikropalveluilla

Mikropalveluarkkitehtuuri ei ole kaikki ongelmat ratkaiseva hopealuoti, mutta siinä on useita etuja verrattuna perinteisempään monoliittiseen järjestelmään, kirjoittaa blogissaan Apachecon-tapahtumassa vieraillut IoT-asiantuntijamme Aapo Rista.

Robotti Barcelona Smart City expo 2019

5 trendiä älykaupungeissa vuonna 2020

Forum Virium keräsi viisi nousevaa älykaupunkitrendiä 2020-luvulle Barcelonan Smart City -messuilta.

Citylogistiikan uudet ratkaisut jatkuvat – Etsimme kevytjakelun kuljetustenvälitys- ja reittioptimointirajapinnan toteuttajaa

Citylogistiikan uudet ratkaisut jatkuvat – Etsimme kevytjakelun kuljetustenvälitys- ja reittioptimointirajapinnan toteuttajaa. Tarjouspyyntö on avoinna 7.1.2020 asti.

Forum Virium henkilöstö 2019

Tule meille töihin kehittämään Helsingistä maailman toimivinta älykaupunkia – katso avoimet tehtävämme

Toimintamme kasvaa ja etsimme nyt uusiin projekteihimme taitavia tekijöitä. Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulle, itsenäisen ja monipuolisen työn sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa.

Forum Virium henkilöstö 2019

Haemme nyt: Platform Development Engineer -osaajaa. Hae 9.12. mennessä!

Haemme työntekijää! Platform Development Engineer -tehtävässä pääset osana tiimiämme kehittämään alustaratkaisua Helsingin ja Tallinnan pilotteihin. Lähetä hakemus 9.12. mennessä!

Näin fiksu Helsinki näkyy Euroopan suurimmassa Smart City -tapahtumassa Barcelonassa

Barcelonassa 19.–21 marraskuuta nähdään Helsingin uusinta tekemistä robottibussiliikenteen, kaupunkidatan ja fiksun arkielämän kehittämisessä.

Forum Virium henkilöstö 2019

Palkkaamme kaksi projektisuunnittelijaa Jätkäsaari Mobility ja Urban Eco Island -projekteihimme

Tarjoamme näköalapaikan kansainvälisen älykaupunkikehityksen huipulle, itsenäisen ja monipuolisen työn sekä mukavan ja kannustavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa.

Verkostoitumista Piilaaksossa – näin suomalaiset startup-yrittäjät edistivät edtech-liiketoimintaa ja loivat kontakteja alan huippumarkkinoilla

Matkan tavoitteina oli avata suomalaiselle koulutusviennille ovia Yhdysvaltain kasvaville EdTech-markkinoille ja luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia opetusalan toimijoille.