Kuusi eurooppalaista kaupunkia haluaa valjastaa tekoälyn päästövähennyksiin

Liikenteen ja energiankulutuksen osuus Helsingin hiilijalanjäljestä on jopa 95% ja Euroopassa keskimäärin yli 80%. Tästä syystä Helsinki, Amsterdam, Kööpenhamina, Pariisi, Stavanger ja Tallinna ovat mukana AI4Cities-projektissa, jossa haetaan uusia, tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Tarjouspyyntö yrityksille ja organisaatioille on avautunut ja ehdotuksia voi jättää 28.2.2021 saakka.

6Aika: Carbon Neutral Tourism -kokeiluhaku: Matkailun kestävän kehityksen digitaalisia ratkaisuja

Carbon Neutral Tourism haastaa yritykset edistämään matkailun kestävän kehityksen digitaalisia ratkaisuja kokeilujen avulla. Onko yritykselläsi tai tiimilläsi matkailijoiden liikkumisen datankeruu- tai tekoälyinnovaatio, jota haluaisit kokeilla? Osallistu tarjouskilpailuun 4.1.2021 mennessä!

6Aika: Carbon Neutral Tourism – Tarjoa monimuotoista kestävän matkailun dataa

Onko yritykselläsi matkailun dataa innovatiivisiin kokeiluihin joissa kokeillaan uusia digitaalisia ratkaisuja kestävän matkailun kehittämiseen? Osallistu 6Aika: Carbon Neutral Tourism -tarjouskilpailuun 4.1.2021 mennessä!

Forum Virium henkilöstö 2019

Tekninen asiantuntija, tule meille töihin!

Tarjoamme hyvät edut, mainiot etätyömahdollisuudet ja mukavan työyhteisön Helsingin ydinkeskustassa! SmashHit-projektissa työskentelet datan ja älyliikenteen parissa.

I4I_1002893_Jussi_Hellsten

Etsimme digitaalisia innovaatioita tehostamaan ilmanlaatutoimia: osallistu I4I-kilpailuun

Onko sinulla digitaalinen ratkaisu, joka tehostaa ilmanlaatua parantavien toimenpiteiden iskukykyä? Osallistu kilpailuun, jonka palkintoarvo on yli 100 000€.

smashHit_survey

Vastaa kyselyyn henkilötietojen hyödyntämisestä

Henkilötietoja hyödynnetään yhä enemmän, jotta kuluttajille voidaan tarjota parempia ja kohdennetumpia palveluita. Aihe herättää kuitenkin huolta tietoturvan osalta. Miten sinä suhtaudut henkilötietojesi käyttöön? Vastaa kyselyyn!

gatesolve

Sujuvampaa jakelulogistiikkaa tarkan sisäänkäyntidatan avulla – Tietorahti kokeilee Helsingissä

Logistiikkayritysten jakelutoimintaa Helsingissä helpotetaan hyödyntämällä uudenlaista tietoa rakennusten sisäänkäynneistä. Lokakuussa käynnistyi kokeilu, jonka toteuttaa mobiilikarttapalvelua tarjoava Tietorahti. 

INVITATION: Drone as a Service Hackathon

KUTSU: Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden dronepalveluja Drone-as-a-Service -hackathoniin

Hae mukaan dronteoimijoiden eturintamaan ja tule hackathoniin 8.-10.12.2020 kehittämään kanssamme konkreettisia, uusia palveluratkaisuja.

Ihmisvirtojen aiheuttamaa luonnon kulumista voidaan seurata satelliittidatan avulla

Ihmisvirtojen aiheuttamaa luonnon kulumista voidaan seurata satelliittidatan avulla

Helsingin Vasikkasaari ja Tallinnan Aegnan saari kehitetään uudenlaisiksi älykkäiksi luontomatkailukohteiksi.

Kaupunkirakentaminen-palkinto-bentley

Helsingille pääpalkinto digitaalisten kaupunkien sarjassa kaupunkirakentamisen maailmankongressissa

Kongressia on kutsuttu myös kaupunkirakentamisen ja infrastruktuurialan Oscareiksi. Helsingin kaupunki nappasi pääpalkinnon Digital City Synergy -projektilla, jossa Forum Virium Helsinki oli vahvasti osallisena.