6Aika Carbon Neutral Tourism -kokeilut valittu: Kolme matkailun kestävän kehityksen digitaalista ratkaisua

6Aika Carbon Neutral Tourism -hankkeessa edistetään nyt matkailun kestävän kehityksen digitaalisia ratkaisuja kolmella kokeiluilla, joista vastaavat Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy, Salmi Platform Oy sekä Positive Impact Finland Oy. Kokeiluissa pureudutaan matkailun hiilijalanjäljen mittaamiseen uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnetään tiedonkeruuta monialaisesti Helsingin, Tampereen ja Turun kaupunkien yhteisessä hankkeessa.

Forum Virium henkilöstö 2019

Markkinointiviestinnän asiantuntija, tule meille töihin!

Tarjoamme hyvät edut ja mahtavan työyhteisön. Pääset kertomaan Helsingin innovaatioiden ja älykaupunkikehityksen tarinaa.

Forum Virium henkilöstö 2019

Etsimme teknistä asiantuntijaa edistämään digitaalisten palveluiden kehittämistä älykaupungissa

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan älykaupungin digitaalisten palvelujen kehittämiseen ja niitä mahdollistavien data-alustojen rakentamiseen. Autat osaamisellasi kaupunkia ja yrityksiä luomaan yhteneviä tapoja kerätä, välittää ja hyödyntää tietoa. Työsi mahdollistaa tulevaisuudessa uusien kaupunkipalvelujen ja uuden liiketoiminnan syntymisen laadukkaan tietopohjan ja toimivien rajapintojen päälle.

Forum Virium henkilöstö 2019

Etsimme alusta- ja pilvipalveluiden asiantuntijaa. Hae 7.3. mennessä!

Haemme työntekijää! Alusta- ja pilvipalveluiden asiantuntijana työskentelet osana Forum Virium Helsingin hallinnon tiimiä, jonka tehtävänä on tuottaa talous-, tietohallinto- ja tukipalveluita noin 70 projektiammattilaiselle. Hae 7.3. mennessä.

Polle-jakelurobotti CoHeWe Kustaankartano

Polle-lähettirobottia testataan ruokajakelussa Kustaankartanon seniorikeskuksessa – voi kuljettaa myös postit ja pyykit

Pilotin tavoitteena on sujuvoittaa aterioiden kuljetusta seniorikeskuksen osastoille. Dimalog Oy ja Muotohiomo Oy kokeilevat ratkaisua yhdessä Helsingin kaupungin kanssa.

Forum Virium Helsinki toteuttaa Helsingin data- ja ilmastostrategiaa

Vuoden 2021 aikana laitamme Forum Viriumissa uuden vaihteen silmään datan hyödyntämisessä, kertoo toimitusjohtajamme Mika Malin vuosikatsauksessaan.

Älyliikenne kuuluu kaikille 2.0 -jälkitiedote

Ääniohjauksella toimivia palveluita, lapsille räätälöityä liikennesovellusta, reaaliaikaista liikennevälineiden kapasiteettitietoa ja virtuaalista ennakkotutustumista kulkureittiin. Älyliikenne kuuluu kaikille 2.0 -työpajassa 21.1. ideoitiin ratkaisuja erilaisten ihmisten isoihin liikkumisen haasteisiin.

Callboats Vartiosaari 2020 Kuva Vesa Laitinen

Helsinki menestyi Smart City -vertailuissa 2020

Helsinki oli maailman toiseksi paras älykaupunki ja Suomi Euroopan toiseksi innovatiivisin maa vuoden 2020 älykaupunkivertailuissa. 

Jätkäsaari Mobility Lab kokeiluhaku 2021

Älyliikenteen nopeiden kokeilujen haku auki Jätkäsaareen

Jätkäsaari Mobility Lab etsii uusia älyliikenteen ratkaisuja nopeilla kokeiluilla. Kokeiluhaku on avoinna 3.2.2021 asti.

Yhteiskehittämisopas sote

Uusi yhteiskehittämisen opas sosiaali- ja terveydenhuoltoaloille julkaistu

Uusi asiantuntijajulkaisumme Tarpeesta ratkaisuksi – Yhteiskehittämisen opas sosiaali- ja terveydenhuollossa kertoo kuinka yhteiskehittämisellä voidaan parantaa olemassaolevia ja luoda uusia kunnallisia palveluja.