Käsi näppäileen älypuhelinta.

Haussa pelillisiä hoito- ja kuntoutusmenetelmiä

REDI SOTE -hanke etsii palveluja, jotka helpottavat painon jatkuvaa etäseurantaa. Haku mukaan kehittämisyhteistyöhön on auki 30.5. saakka.

Ihminen istuu sohvalla läppäri sylissään jalat sohvapöydällä.

Miten asiakkaan painoa voi seurata ajantasaisesti? – Haussa etänä toimivia ratkaisuja

REDI SOTE -hanke etsii palveluja, jotka helpottavat painon jatkuvaa etäseurantaa. Haku mukaan kehittämisyhteistyöhön on auki 30.5. saakka.

Haussa ratkaisuja sosiaali- ja terveysalalle – REDI SOTEn kolmen haun infotilaisuus 17.5.

REDI SOTE -hanke avaa kolme hakua, joilla etsitään ratkaisuja painon etäseurantaan ja navigointiin ja opastuksiin sairaala- ja palvelukotiympäristöissä sekä pelillisiä hoitomenetelmiä. Tule 17.5. klo 12:00 kuulemaan hauista lisää! 

UIA HOPE -hankkeen innovaatiokilpailuissa etsittiin nopeina kokeiluina innovatiivisia teknologisia ratkaisuja ilmanlaatutiedon käytettävyyteen

UIA HOPE -hankkeen Innovaatiokilpailujen kokeiluissa onnistuttiin laatimaan ensimmäinen integraatio 3D-kaupunkimallille, toteuttamaan ilmanlaatudatan tarkastelu lisätyn todellisuuden 3D-näkymässä sekä virtuaalinen ilmanlaatuopas asukkaille. Tutustu kokeiluhin ja yrityksiin niiden takana!

piirretty drone, robotti ja kuljetusalusta valkoisella pohjalla.

Haussa kekseliäitä konsepteja: vastaa teknologialla kiertotalouden haasteisiin

AutoMod-hankkeen Innovaatiokilpailun konseptihaussa etsitään kekseliäitä konsepteja, jotka ratkovat kaupunkien kiertotalousongelmia. Tarjouksen voi jättää 10.6.2022 asti.

Rautatieasema taustalla ja päällä kuva puhelinsovelluksesta puhelimen näytöllä.

Ensimmäinen testausjakso alkaa: palautetta Helsingin kaupunkiympäristöstä

Roskapönttö täynnä? Joku tukkinut pyörätien? Lasten leikkikenttä sotkettu? City Feedback Appin kautta voi ilmoittaa erilaisista havainnoista, ja tieto siirtyy asian käsitteleville viranomaisille sekä muille sovelluksen käyttäjille. Sovelluksen testaus aloitetaan kevään 2022 aikana.

Helsinkiläiset mittasivat ilmanlaatua sensoreilla yli miljoona kertaa – seurauksena puhtaampi hengitysilma asuinalueilla

Katupölykausi on jälleen alkanut ja ilmanlaatu on paikoitellen huono. Helsingissäkin tapahtuu joka vuosi raja-arvojen ylityksiä. UIA HOPE -hankkeessa tutkittiin, kuinka kaupunkilaiset voivat osallistua ilmanlaadun mittaamiseen. Asukkaat mittasivat paikallista ilmanlaatua Vallilassa, Jätkäsaaressa ja Pakilassa.

Sensorit varoittavat nyt katujen liukkaudesta – kokeilu käynnissä Malminkartanossa

Malminkartanossa sensorit keräävät tietoa kulkureittien olosuhteista ja erityisesti liukkaudesta. Mittaukset auttavat kunnossapitoa havaitsemaan, kun huoltotöiden tarve kasvaa.

AI4Cities testaa tekoälyä päästövähennyksiin Euroopan kaupungeissa – useita suomalaisyrityksiä mukana

AI4Cities-projekti on valinnut prototyypit, joita testataan Euroopan kaupungeissa loppukeväästä eteenpäin. Suomalaisista testaukseen eteni liikkumisen sarjassa MarshallAI:n ja Dynniq Finlandin ratkaisu. Energia-alan sarjassa eteni ratkaisu, jota Eeneman ja Metropolia ammattikorkeakoulu ovat kehittäneet.

Tilat ja tavarat jakoon – haussa ratkaisuja taloyhtiöihin

Tilat ja tavarat jakoon -kokeiluhaussa etsitään digitaalisia jakamistaloutta edistäviä ratkaisuja kokeiltavaksi yhdessä taloyhtiöiden kanssa. Haku on auki 29.4.2022 asti.