Viro ottaa käyttöön Helsingissä kehitetyn reittioppaan – Suomi ja Viro hyötyvät yhteisestä kehitystyöstä

Reittioppaan laajentaminen Viroon ja kaupunkeja hyödyttävä yhteistyö on EU-hanke Finest Smart Mobilityn yksi keskeinen saavutus.

Tarjoa ratkaisua – millaisilla työkaluilla voidaan tukea opettajan toimintaa ja kehitystä?

Haemme opetusalan kasvuyrityksiä toteuttamaan yrityksen omien tuotteiden testaamiseen ja kehittämiseen tähtääviä nopeita kokeiluja Helsingin kaupungin kouluihin syyslukukaudella 2019. Haku päättyy 15.8.2019

Tarjoa ratkaisua haasteeseen: koulu pelinä – kuinka oppimista voidaan tukea pelillistämisen kautta?

Haemme opetusalan kasvuyrityksiä toteuttamaan yrityksen omien tuotteiden testaamiseen ja kehittämiseen tähtääviä nopeita kokeiluja Helsingin kaupungin kouluihin syyslukukaudella 2019. Haku päättyy 15.8.2019.

Maamassojen tehokasta logistiikkaa ja kustannussäästöjä digitaalisuuden avulla

Rakentamisen aikaiset suuret maamassat ovat kunnille haaste, mutta digitaalisten ratkaisujen avulla niiden logistiikkaa voidaan tehostaa merkittävästi.

Jatkasaaren_alyliikennekokeilut_jatkakokeilee

Jätkäsaaren älyliikennekokeilut yhdellä verkkosivulla – jätkäkokeilee.fi

Jätkäsaaressa kokeillaan uusia liikkumisen palveluja ja teknologioita. Uusi jätkäkokeilee.fi -sivu kokoaa älyliikenteen kokeilut yhteen paikkaan ja kutsuu asukkaat mukaan kokeiluihin.

Helsinki maailman aktiivisimpia robottibussien testikaupunkeja – itseajavat bussit liikenteessä Kalasatamassa ja Vuosaaressa

Helsingin tavoitteena on olla hiilineutraali 2035 mennessä ja liikkumisella sekä liikenteellä on tärkeä rooli tavoitteen toteutumisessa.

Launchpad kokoaa älyliikenteen osaamisen luokseen

Maria 01 -startup-kampuksella sijaitseva Jätkäsaari Smart Mobility -hankkeen ylläpitämä Launchpad-demokontti on avoinna syyskuun loppuun asti. Kontin toimintaa pyörittää Metropolia Ammattikorkeakoulu.

MUV-mobiilipeli palkitsee vähäpäästöiset liikkumisvalinnat löylyillä Jätkäsaaren korttelisaunassa

Kampanja on osa Mobility Urban Values -tutkimushanketta (MUV), joka kannustaa asukkaita kestäviin liikkumisvalintoihin.

vuosaari robottibussi helsinki

Robottibussi vie uimarannalle Helsingin Vuosaaressa

Helsingin katukuvaan ilmestyy tänä kesänä kaksi robottibussilinjaa. Kalasatamassa 26R on ajellut jo toukokuusta. Nyt Aurinkolahden reitti 90R aukeaa yleisölle.

Pekka Niskasaari projektipäälliköksi Forum Viriumiin

Projektipäällikkö Pekka Niskasaari haluaa nähdä, että hankkeissa saavutetaan tuloksia joista on hyötyä Helsingin kaupungille, asukkaille sekä yrityksille.