Uusi viisikko aloitti Kasvuvalmennuksessa: Fiare, Louhi Net, Maventa, Nobultec ja Nordkapp Creative

Elokuun lopussa päättyi Kasvuvalmennuksen tämän vuoden toiseksi viimeinen hakukierros ja siinä valmennukseen valittiin viisi uutta yritystä: Fiare, Louhi Net, Maventa, Nobultec ja Nordkapp Creative.

Viisikko ei ole mikään yhtenäinen ryhmä vaan jälleen kerran Kasvuvalmennukseen valikoitui joukko yrityksiä, jotka hyödyntävät digitaalisuutta hyvin eri tavoin omassa liiketoiminnassaan. Digitaalisuus ei ole enää itsetarkoitus vaan tuo jotakin lisäarvoa yrityksen toimintaan.

Tänä vuonna on jäljellä vielä yksi hakukierros, jonka hakuaika päättyy 30.9. Hakeminen tapahtuu verkkolomakkeella digiumenterprise.com/answer/?sid=341029&chk=X9NUSJPB
Valituille voidaan tarjota räätälöityä yrityskehitystukea. Lopulliset päätökset osallistumisesta tehdään sekä verkkohakemusten että yrityskohtaisten haastattelujen perusteella.

Kasvuvalmennusta toteutetaan tänä vuonna neljättä kertaa ja siihen on tähän mennessä osallistunut kaikkiaan yli 60 digialan yritystä pääkaupunkiseudulta. Valmennuksen päärahoittajana on Helsingin kaupungin elinkeinopalvelu ja käytännön toteutuksesta vastaavat Culminatum Innovation Oy Ltd:n Uudenmaan Digibusiness –osaamiskeskus ja Forum Virium Helsingin pk-kumppanuusohjelma.

Lisätietoja Kasvuvalmennuksesta saa
Kaisa Sibeliukselta 040 570 1317 ja kaisa.sibelius(at)culminatum.fi sekä
netistä osoitteesta www.digibusiness.fi/kasvuvalmennus

Lue myös