Onko yritykselläsi 5G-innovaatio, jota haluaisit kokeilla aidossa kaupunkiympäristössä? Tule testaamaan sitä UrbanSense-projektin kanssa! Ostamme kokeiluja jopa 8000 eurolla. Tarjoa 5G-ratkaisuasi 31.1.2019 mennessä!

UrbanSense-projekti haastaa yritykset edistämään 5G-teknologian käyttöönottoa uusien innovatiivisien kokeilujen avulla.Haasteen tueksi tarjoamme laajan asiantuntijaverkoston sekä innovatiivisen ympäristön keskeisillä Living Lab alueilla Helsingissä. Kokeiluhankintakierroksia järjestetään kolme kappaletta.

Ensimmäisen kokeilukierroksen arjouskilpailu on avoinna 31.1.2019 saakka ja siihen voi tarjota kokeilua tämän sivun alaosassa olevalla lomakkeella. Yksittäisen kokeilun arvo voi olla enintään 8000 euroa.

Haaste 1:  Massive IOT (NB-IOT)    

Kehitä ja testaa markkinoita uudella IOT-palvelulla joka hyödyntää 5G:n ominaisuutta käyttää suurta laitteiden ja sensoreiden määrää verkossa. Kokeilun tarkoituksena on vauhdittaa uuden teknologian käyttöönottoa ja ymmärrystä innovatiivisin kokeiluin. Kokeilussa voidaan hyödyntää LTE:n päälle implementoitua NB-IOT tai LTE-M teknologiaa joka on myös 5G yhteensopiva. Mitä opitaan kokeilun aikana?

Arvostamme Massive IOT (NB-IOT) ratkaisuja, joilla on paljon uutuusarvoa ja merkittävyyttä. Uutuusarvoa on myös tuotoksessa, jossa on hyödynnetty aikaisempia ratkaisuja uudella tavalla.

UrbanSensessä kokeiluja ostetaan pienhankintana.

NB-IOT-käyttökohteiksi löytyy maailman toimivimmassa kaupungissa useita eri mahdollisuuksia. Yllätä meidät innovatiivisella käyttökohteella tai tee jo toimivasta ratkaisusta vieläkin parempi NB-IOT:n avulla!

Esimerkkejä käyttökohteista:

  • Älykäs kaupunkiympäristö
  • Ihmisvirtojen seuranta ja analyysi
  • Älykäs kaupunki-infrastruktuuri, bussipysäkit, mainoslaitteet, julkiset kulku- ja huoltoajoneuvot
  • Älykkäät katulamput
  • Älykkäät jäteastiat
  • Älykäs pysäköinti

Katso myös arviointikriteerit.

Tarjousten vastaanotto on päättynyt.

Lisätietoa:

Eero Jalo

Projektipäällikkö


#urbansense
puh. +358 40 501 3223
eero.jalo(at)forumvirium.fi