Oletko kaupunkikehityksen tai datan osaaja?

Tule meille töihin – etsimme uteliaita ja erilaisia taustoja omaavia ihmisiä mukaan dynaamiseen joukkoomme. Tarjoamme hyvät edut, mahtavan työyhteisön, etätyöt ja viihtyisän toimiston Helsingin ydinkeskustassa sekä näköalapaikan Helsingin ja koko Euroopan älykaupunkikehitykseen. Nyt haemme erityisesti dataosaajia.

Forum Virium Helsingissä työskentelee noin 60 huippuasiantuntijaa. Porukka viihtyy meillä hyvin ja yhteistyökumppanimme ovat meihin tyytyväisiä. Työtyytyväisyytemme on 4,25 / 5 ja yhteistyökumppaneiden antama suositteluindeksi NPS on huipputasoa 67. Olemme esillä mediassa ympäri maailman.

Kehitämme tulevaisuuden kaupunkiratkaisuja. Toimimme jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä, jossa kokeillaan uusia innovaatioita Helsingissä ja Euroopan eri kaupungeissa. Toimintamallit ja teknologiat kehitetään yhteistyössä kaupungin, yritysten, yliopistojen ja kaupunkilaisten kanssa. Olemme yhteistyöllä luoneet merkittäviä datan, liikenteen, robotiikan ja vähähiilisen älykaupunkisuunnittelun ratkaisuja. 2020-luvulla keskitymme kaupungista kertyvän datan hyödyntämiseen uusien palvelujen suunnittelussa.

Lisätietoja

Jaana-Margareeta Bergbom

Talous- ja henkilöstöpäällikkö


puh. +358 44 2025 029
jaana.bergbom(at)forumvirium.fi

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja.

Avoimet työpaikat

Forum Virium Helsinki henkilöstö
Palkkaamme projektipäällikön
Tarjoamme hyvät edut, kivan työyhteisön ja näköalapaikan älykaupunkikehitykseen.

>>> Hae paikkaa

Jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei ole juuri nyt auki, niin jätä avoin hakemus. Otamme yhteyttä, jos sopiva paikka aukeaa. Tällä lomakkeella voit myös hakea meiltä työharjoittelupaikkaa tai ehdottaa opinnäytetyötä.

Jätä avoin hakemus

Seuraa rekryjä somessa

Uusia työntekijöitämme

Valtiotieteilijä Piia Hanhirova projektipäälliköksi Forum Viriumiin

Projektipäällikkö Piia Hanhirova haluaa kehittää älykaupunkia ennen kaikkea käyttäjien näkökulmasta, eli ihmisläheisesti ja sosiaalisesti oikeudenmukaisesti. Hän aloitti työt liikenteen dataan liittyvässä SmashHit EU-hankkeessa.

Tilaa uutiskirje

Kerromme uusista työpaikoista myös uutiskirjeessämme.


Olen lukenut Forum Virium Helsingin rekisteriselosteen ja hyväksyn että henkilötietojani käsitellään sen mukaisesti. Lyhyesti: noudatamme EU:n GDPR-asetusta ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti.