Tarjoa älypysäköintiratkaisua Helsinkiin 30.4. mennessä – haettavana 120 000 euroa tuotekehitykseen

Artikkelikuva: Tarjoa älypysäköintiratkaisua Helsinkiin 30.4. mennessä – haettavana 120 000 euroa tuotekehitykseen

Helsingin kaupungin innovaatioyksikkö Forum Virium Helsingillä on käynnissä avoin rahoitushaku, johon etsitään yrityksiä kehittämään ratkaisua älypysäköintiin.

Rahoitushakuun osallistuvien yritysten tehtävänä on kehittää eri toimijat ja palveluntarjoajat yhdistävä IoTBnB-ekosysteemi, jonka avulla autoilijat saavat tietoa vapaana olevista parkkipaikoista sekä sähköautojen latauspaikoista. Rahoitushaku on osa EU-rahoitteista bIoTope-hanketta, jonka tarkoituksena on kehittää avoimen innovaation IoT-ekosysteemi. Helsingin osalta hankkeesta on vastuussa Forum Virium Helsinki.

Helsingissä bIoTope-hankkeen tavoitteina on integroida sähköautojen latauspisteitä ja tuoda tieto autoilijoiden saataville bIoTopen järjestelmään (O-MI/O-DF). Tavoitteena on myös kehittää android-pohjainen sovellus, jonka avulla tieto vapaista parkkipaikoista ja sähköautojen latauspaikoista on avoimesti saatavilla.Ratkaisujen kehittämiseen tarjolla on yhteensä 120 000 euroa, josta yksittäisen yrityksen osuus voi olla jopa 60 000 euroa.

Perehdy bIoTope-hankkeeseen täällä.

Tutustu Helsingin hankkeen teknisiin tietoihin täällä.

Seuraa rahoitushakuja tilaamalla Forum Viriumin uutiskirje ja seuraa Forum Viriumia Twitterissä!

Kuva: MyHelsinki-materiaalipankki / Vesa Laitinen

Lisätietoja

Kuva

Natalia Reen

#IoT #IoE #internet
puh: +358 50 486 0424
natalia.reen(at)forumvirium.fi

Lue myös