Nothing found.

Menneet tapahtumat

Haasteista ratkaisuksi – Palveluasumisen uudet teknologiat -webinaari 17.12.2020

Tervetuloa 17.12. tutustumaan palveluasumisen uusimpiin teknologioihin Co-Created Health and Wellbeing -hankkeen Helsingin päätöstapahtumaan! Webinaarissa perehdytään Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä yrityksien puheenvuorojen kautta kokeiluihin, niiden taustalla vaikuttaineisiin haasteisiin, yhteiskehittämisen tuloksena syntyneisiin ratkaisuihin sekä teknologioista saatuihin kokemuksiin ja vaikutuksiin. Ilmoittaudu mukaan!

INVITATION: Drone as a Service Hackathon

KUTSU: Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden dronepalveluja Drone-as-a-Service -hackathoniin

Hae mukaan dronteoimijoiden eturintamaan ja tule hackathoniin 8.-10.12.2020 kehittämään kanssamme konkreettisia, uusia palveluratkaisuja.

Kaupunkivesiliikenteen tulevaisuus ja uudet mahdollisuudet -webinaari ja keskustelu 13.11.

Miltä näyttävät kaupunkien ja lähisaaristojen vesiliikenteen uudet mahdollisuudet? Kuljetaanko sähköisesti ja toteutetaanko uudet palvelut miltä osin sähköisesti? Tule 13.11. klo 13–15 kuulemaan alan kekseliäitä tekijöitä ja heidän ratkaisujaan sekä osallistumaan keskusteluun.

CroBoDDIT-webinaari – Osa 3: Hackathon-haasteiden julkistus

CroBoDDIT-webinaarisarja jätehuollosta
Osa 3: HACKATHON-HAASTEIDEN JULKISTUS
Aika: torstai 14.1.2021 klo 9.30 - 12.00
Paikka: Online webinaari

CroBoDDIT-webinaari – Osa 2: Jätehuollon digitalisaatio: Yksityisen ja julkisen sektorin kumppanuus

CroBoDDIT-webinaarisarja jätehuollosta
Osa 2: JÄTEHUOLLON DIGITALISAATIO: YKSITYISEN JA JULKISEN SEKTORIN KUMPPANUUS
Aika: keskiviikko 25.11.2020 klo 9.30 - 12.00
Paikka: Online webinaari

CroBoDDIT-webinaari – Osa 1: Uudet teknologiat jätehuollossa

CroBoDDIT-webinaarisarja jätehuollosta
Osa 1: UUDET TEKNOLOGIAT JÄTEHUOLLOSSA
Aika: keskiviikko 4.11.2020 klo 9.30 - 12.00
Paikka: Online webinaari

Open Forum 6.11. – Kaupunki kokeilualustana

Tervetuloa Forum Virium Helsingin Open Forum -aamutapahtumaan kuulemaan, miten kaupunki toimii alustana erilaisille innovaatiokokeiluille. Tilaisuudessa kuulet Fiksun Kalasataman ja Nopeiden kokeilujen opit, sekä yritysten kokemukset kokeiluista. Tilaisuus järjestetään webinaarina.

urbansense 5G forum virium

UrbanSense: 5G networks for business opportunities -webinaari 29.10.

UrbanSense 5G-hanke järjestää 29.10.2020 tilaisuuden 5G- ja NB-IoT -verkkojen liiketoiminnassaan hyödyntämisestä kiinnostuneille yrityksille. Tilaisuudessa käydään läpi 5G- ja NB-IoT –verkkojen tilanne Suomessa, kokemuksia hankkeen aikana tehdyistä kokeiluista sekä Edge Computing ja kaksi siihen liittyvää kokeilua. Lisäksi esitellään Helsingin yliopiston MegaSense data-alusta ja sen datasetit.

FinEst Twins Digital Twin Masterclass 2020 -webinaarisarja

Visuaaliset kaupunkitietomallit ovat ottaneet paikkansa älykaupunkikehityksessä ympäri maailman. Kun alussa kehityksen tavoitteena oli lähinnä visualisoida tulevia suunnitelmia ja rakennusmassaa, nykyinen suuntaus on monipuolisen tietosisällön kehittämisessä. Tällainen semanttinen malli toimii tiedonjakamisen alustana niin kaupungin sisällä kuin kaupungin ja kaupunkilaisten välilläkin. Yksi FinEst Twins -projektin tavoitteista on kehittää Helsingin ja Tallinnan digitaalisia kaksosia yhteistyössä. Marraskuun webinaarisarjassa saat kattavasti lisätietoa kaikesta tästä!

Mobility Launchpad -tapahtumasarja älykkään liikenteen yrittäjille ja ammattilaisille

Miten luoda oma menestysresepti? Kuinka pitää itsensä – ja maailma – hyvässä tasapainossa? Mobility Launchpad -hanke järjestää syksyn aikana useita tapahtumia älykkään liikenteen yrittäjille, tuleville yrittäjille ja yrittäjähenkisille ihmisille. Tapahtumat tukevat, opastavat ja voimaannuttavat alalla jo olevia yrittäjiä. Lisäksi ne auttavat oman kipinän ja tiedon kasvamisessa kohti yrittäjyyttä.