Nothing found.

Menneet tapahtumat

Kotiinkuljetukset osaksi ravintolatoimintaa – ilmoittaudu webinaariin 16.4.2020 klo 14.00–15.00

Ravintoloitsija, oletko miettinyt kotiinkuljetuksia osana ravintolasi toimintaa?  Osallistu webinaariin ja kuulet miten saat kuljetustenvälitysalustan helposti ravintolasi käyttöön. Kuljetuspalvelut ravintolatoimintaan -webinaari avaa kevään 2020 Mission Zero Foodprint -sidosryhmätapahtumien sarjan.

Jätkäsaari Mobility Lab. Kuva: Suomen Ilmakuva Oy

Drone-kiihdyttämö webinaari ja työpaja 20.4.

Tämä drone-kiihdyttämö -tapahtuma on jatkoa 5.3. järjestetylle yhteiskehittämistyöpajalle “Dronet ja hiilineutraali yhteiskunta”. Webinaari 20.4.2020 kello 09.00–15.30, GoToMeeting-webinaari ja Zoom-työpaja.

Peli- ja harrastekyytioppaan julkaisutilaisuus 25.3.

Tämä webinaari on peruttu koronatilanteen vuoksi. Tutustu sivulla Peli- ja harrastekyytioppaaseen ja lataa opas!

Virtuaalivehreän designsprint 19.-20.3.2020

Virtuaalivehreän designsprint 19.-20.3.2020
Paikka: Kuninkaantammi ja REDI:n Kalasatama Urban Lab

Perille asti -lopputapahtuma Jätkäsaari Mobility Labin verkostotilaisuudessa 10.3.2020

Tervetuloa Perille asti -lopputapahtumaan, joka järjestetään Jätkäsaari Mobility Labin verkostotilaisuudessa 10.3.2020. Perille asti -hankkeessa kokeiltiin vuosina 2018-2019 kahdeksaa uutta älyliikenteen ratkaisua. Lisäksi hankkeessa luotiin uusia yritys- ja asukasyhteistyön malleja.

Home-on-demand -kokeiluhaun infotilaisuus 5.3. – autonominen lähetti ratkomaan asukkaiden viimeisten metrien haasteita

Tule mukaan kuulemaan lisää pian aukeavasta Home-on-demand -kokeiluhausta, jonka Forum Virium Helsinki järjestää Kalasatamassa yhteistyössä SRV:n ja Koneen kanssa.

Mobility Sprint -tapahtumasarja älykkään liikenteen yrittäjille ja ammattilaisille

Miten luoda oma menestysresepti? Kuinka pitää itsensä - ja maailma - hyvässä tasapainossa? Laita luovuutesi kukkimaan liikenteen alalla. Tule mukaan näihin jännästi uudenlaisiin liikennealan tapahtumiin - joko yhteen, kahteen tai kaikkiin.

Citylogistiikan viimeisen kilometrin haasteet ja ratkaisut -työpaja 3.3.2020

Citylogistiikan viimeisen kilometrin haasteet ja ratkaisut -työpajassa ideoidaan ja konseptoidaan reittioptimointi- ja saavutettavuustyökalua yhdessä eteenpäin.
Aika: tiistai 3.3.2020 kello 09:00 - 11:30
Paikka: Kalasatama Urban Lab (Kauppakeskus REDI)

Jätkäsaari Mobility Lab. Kuva: Suomen Ilmakuva Oy

Dronet ja hiilineutraali yhteiskunta 5.3. ilmoittautuminen

5.3. järjestettävän tilaisuuden tavoite on kasvattaa drone-ekosysteemin tietoisuutta hiilineutraalista yhteiskunnasta ja keinoista ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Pyrimme samalla syventämään osallistujien tietoisuutta erityisesti liikenteen roolista vähähiilisyystavoitteiden saavuttamiseksi omassa liiketoiminnassaan.

IoT ja avoin data hyvinvoinnin lisääjinä oppimisympäristöissä –työpaja 28.1.

Tule mukaan 28.1. kuulemaan oppeja IoT- ja avoimen datan piloteistamme eri puolilta Suomea. Työpajan tavoitteena on yhdessä pohtia, miten uutta syntyvää tietoa saa hyödynnettyä yritysten liiketoiminnassa, ja mitä haasteita näihin teemoihin liittyy.