Nothing found.

Menneet tapahtumat

UrbanSense 5G: AR/VR-kokeiluohjelman infotilaisuus 3.4.

Tervetuloa Kalasatama Urban Labiin 3.4. kuulemaan UrbanSense 5G-tarjouskilpailusta, jossa etsitään innovatiivisia 5G-ratkaisuja kokeiltavaksi yhdessä yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa.

Nordic IoT Week 9.–10.4.

The Nordic IoT Week is one of the largest Internet of Things events in the Nordics. Organised this year during the 9-10 of April in Kattilahalli, Helsinki.

Jätkäsaari Smart Mobility -hankkeen avaustapahtuma 28.3.

Avaustapahtumassa kuulet Jätkäsaari Smart Mobility -hankkeesta, älykkään liikkumisen kehittämisestä ja kiinnostavista alan yrityksistä, jotka pääsevät hankkeessa pilotoimaan uusia ratkaisujaan.

CoHeWe -työpaja: Multisensorinen aistihuone palvelutaloympäristöön 15.3.

Työpajassa yritykset saavat lisää tietoa ja ymmärrystä Kustaankartanon palvelukeskuksen tarpeista ja aistihuonetta käyttävistä palvelutalon asukkaista sekä miten yrityksen ratkaisut voivat vastata näihin tarpeisiin.

VR Oodi. Kuva: Jussi Hellsten

UrbanSense 5G: AR/VR-tapahtuma 5.3.

Forum Virium Helsinki ja Aalto yliopisto järjestävät 5.3. tapahtuman, jossa yhdessä UrbanSense-kumppaneiden kanssa tarjoamme yrityksille tietoa 5G-palveluiden kehittämiseen.

Kalasatama Urban Lab Day 27.2.

Tervetuloa Kalasatama Urban Labiin 27.2. tapaamaan Kalasataman alueen toimijoita ja kuulemaan, miten aluetta, sen palveluja ja liiketoimintaa kehitetään sekä miten voit olla mukana.

Helsinki Loves Developers – IoT-alustat vauhdittavat älykkään kaupungin kehittämistä 7.3.

Tulevaisuuden kaupunkeja tulisi ohjata tietoperusteisesti tai niiden tulisi vähintään mahdollistaa tietojensa avulla automaation, koneoppimisen tai simulaatio- ja ennakointityökalujen hyödyntäminen. Onko nyt kerättävä tieto riittävän relevanttia kaupungin ja palvelujen kehittämiseen tulevaisuudessa?

Co-created Health and Wellbeing -hankkeen infotilaisuus 13.2.

Hei yritykset! Tervetuloa 13.2. kehittämään uusia digitaalisia terveys- ja hyvinvointipalveluita pääkaupunkiseudulle! Co-created Health and Wellbeing – hanke etsii nopeiden kokeilujen kautta uusia innovatiivisia ratkaisuja Helsingin ja Vantaan Sosiaali- ja terveystoimialalle.

IoT Summit 23.5.

Arrow IoT Summit tuo yhteen yritykset, huippupuhujat ja asiantuntijat keskustelemaan ja kehittämään esineiden internetiä Suomessa 23.5.2019.

Tule mittaamaan Helsingin ilmanlaatua ja ota ystävä mukaan! Vekotinverstaan työpaja Oodissa 14.2.

Askarruttaako kaupunki-ilman laatu kotikaupunginosassasi? Haluaisitko tietää miten paljon puun pienpoltto lähialueella nostaa pienhiukkaspitoisuuksia parvekkeellasi ja miten paljon tuleva katupölykausi nostaa hengitettävien hiukkasten määrää kotiovellasi?