VR Oodi. Kuva: Jussi Hellsten

UrbanSense 5G: AR/VR-tapahtuma 5.3.

Forum Virium Helsinki ja Aalto yliopisto järjestävät 5.3. tapahtuman, jossa yhdessä UrbanSense-kumppaneiden kanssa tarjoamme yrityksille tietoa 5G-palveluiden kehittämiseen.

Kalasatama Urban Lab Day 27.2.

Tervetuloa Kalasatama Urban Labiin 27.2. tapaamaan Kalasataman alueen toimijoita ja kuulemaan, miten aluetta, sen palveluja ja liiketoimintaa kehitetään sekä miten voit olla mukana.

Helsinki Loves Developers – IoT-alustat vauhdittavat älykkään kaupungin kehittämistä 7.3.

Tulevaisuuden kaupunkeja tulisi ohjata tietoperusteisesti tai niiden tulisi vähintään mahdollistaa tietojensa avulla automaation, koneoppimisen tai simulaatio- ja ennakointityökalujen hyödyntäminen. Onko nyt kerättävä tieto riittävän relevanttia kaupungin ja palvelujen kehittämiseen tulevaisuudessa?

IoT Summit 23.5.

Arrow IoT Summit tuo yhteen yritykset, huippupuhujat ja asiantuntijat keskustelemaan ja kehittämään esineiden internetiä Suomessa 23.5.2019.

Menneet tapahtumat

Co-created Health and Wellbeing -hankkeen infotilaisuus 13.2.

Hei yritykset! Tervetuloa 13.2. kehittämään uusia digitaalisia terveys- ja hyvinvointipalveluita pääkaupunkiseudulle! Co-created Health and Wellbeing – hanke etsii nopeiden kokeilujen kautta uusia innovatiivisia ratkaisuja Helsingin ja Vantaan Sosiaali- ja terveystoimialalle.

Tule mittaamaan Helsingin ilmanlaatua ja ota ystävä mukaan! Vekotinverstaan työpaja Oodissa 14.2.

Askarruttaako kaupunki-ilman laatu kotikaupunginosassasi? Haluaisitko tietää miten paljon puun pienpoltto lähialueella nostaa pienhiukkaspitoisuuksia parvekkeellasi ja miten paljon tuleva katupölykausi nostaa hengitettävien hiukkasten määrää kotiovellasi?

Kasvu Open – Smart City Kasvupolku 6.2.

Tervetuloa verkostoitumaan Smart Cityn parissa toimivien yrittäjien kanssa 6.2. Kasvupolku-tapahtumaan!

Perille asti -kokeiluinfo 11.1.2019

Tervetuloa 11.1.2019 kehittämään sujuvaa liikkumista pääkaupunkiseudulle! Perille asti -hanke etsii nopeiden kokeilujen kautta uusia liikkumisen ratkaisuja matkailijoiden ja asukkaiden käyttöön Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. 

Perille asti -hankkeen infotilaisuus ja työpaja 17.12.

Perille asti -hanke etsii nopeiden kokeilujen kautta uusia liikkumisen ratkaisuja matkailijoiden ja asukkaiden käyttöön Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Tervetuloa 17.12. tapahtumaan, jossa kerrotaan kolmen kaupungin tulevista kokeiluista.

Tule pilotoimaan UrbanSense 5G-ratkaisua – Infotilaisuus 12.12.2018

Tule pilotoimaan UrbanSense 5G-ratkaisua! Infotilaisuudessa 12.12.2018. Kuulet UrbanSense 5G-tarjouskilpailusta, jossa etsitään innovatiivisia 5G-ratkaisuja kokeiltavaksi yhdessä yritysten ja yhteistyökumppanien kanssa.

Connected Smart Cities Conference 2019

Connected Smart Cities Conference 17.1.2019 tuo yhteen kaupungit, tutkijat, päätöksentekijät ja yritykset. Tapahtuman järjestää Open and Agile Smart Cities OASC. 

Slush-kävijöille opastettu smart city -kierros Kalasatamassa

Tutustu Slushin aikana Helsingin smart city -kehitykseen opastetulla kierroksella Kalasatamassa. Kerromme, millainen paikka Helsinki on älykkäiden ratkaisujen kokeilualustana.

Peloton Club: Last Mile – Älykkäitä ratkaisuja merelle, metsiin ja kaupunkeihin 28.11.

Miltä kuulostaisi Länsiväylän ruuhkien ohittaminen veneellä? Miten kulkisit julkisilla Nuuksion metsiin retkeilemään? Millä tavalla älykkäät sovellukset tekevät kummastakin mahdollisuudesta helppoa?

6Aika-Olkkari kaupunkien kehittämisestä kiinnostuneille Helsingissä 21.11.

6Aika-Olkkari kokoaa jo kolmannen kerran kaupunkien kehittämisestä kiinnostuneita asiantuntijoita verkostoitumaan ja vaihtamaan kokemuksia Wanhaan Satamaan.