Haussa ratkaisuja sosiaali- ja terveysalalle – REDI SOTEn kolmen haun infotilaisuus 17.5.

REDI SOTE -hanke avaa kolme hakua, joilla etsitään ratkaisuja painon etäseurantaan ja navigointiin ja opastuksiin sairaala- ja palvelukotiympäristöissä sekä pelillisiä hoitomenetelmiä. Tule 17.5. klo 12:00 kuulemaan hauista lisää! 

Palvelumuotoilutyöpaja pk-yrityksille liikenteen digitaalisesta kaksosesta 15.6.

LiiDi2-hankkeen 15.6. järjestettävä työpaja on tarkoitettu yrityksille, jotka voisivat tehdä liiketoimintaa liikenneympäristön infran datasta. Työpajassa pureudutaan siihen, millaisia konkreettisia tarpeita yrityksillä on liikenteen digikaksoselle ja millaisia uusia liiketoimintamahdollisuuksia liikenteen digitaalinen kaksonen voisi tarjota yrityksille.

URBANITE-hankkeen 7.6. työpaja: Liikenteen simulaatiot nyt ja tulevaisuudessa

Tervetuloa URBANITE-hankkeen työpajaan Liikenteen simulaatiot nyt ja tulevaisuudessa! Työpaja 7.6. on tarkoitettu liikennesimulaatioiden parissa työskenteleville liikenne- ja kaupunkisuunnittelijoille, asiantuntijoille, tutkijoille ja liikennesimulaatiokehittämisestä kiinnostuneiden yritysten edustajille Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

European Conference on Mobility Management 31.5.–2.6.

Forum Virium Helsingin älyliikenteen asiantuntijoiden puheenvuoroja kuullaan ECOMM 2022 -tapahtumassa kesäkuun alussa.

ITS European Congress 30.5.-1.6.

Forum Viriumin älyliikenteen tiimiläisiä ja hankekumppaneita on lavalla ITS European Congressissa Toulousessa toukokuun lopulla.

Menneet tapahtumat

Kuljettaja vie isoa lähetystä perille ja katsoo puhelimesta osoitetietoja.

Missä se ovi on – perille löytämisen tieto kiinteistöissä 4.5.

Miten perille löytämisen viimeiset metrit ovat niin hankalia? Karttojen ja navigaattorien hyöty loppuu usein silloin, kun tullaan kiinteistön alueelle. Tervetuloa Missä se ovi on - perille löytämisen tieto kiinteistöissä -tilaisuuteen 4.5. kuulemaan nykytilanteesta kaikkine vivahteineen sekä keskustelemaan monipuolisista ratkaisuista.

DOT – Digiosaamisen kehittäminen työtoiminnassa -hankkeen kickoff 25.4.

Tervetuloa 25.4. klo 13–15 DOT -hankkeen aloitustilaisuuteen kuulemaan ajankohtaisia asioita digiosaamisen kehittämisestä ja tärkeydestä työtoiminnassa! Hanke perustuu Covid19-pandemian mukanaan tuomaan äkilliseen muutostarpeeseen, jossa lähipalvelujen tuottaminen estyi ja nousi tarve löytää uusia malleja työtoiminnan järjestämiseen etänä ja työtoiminnan asiakkaiden digitaalisen kyvykkyyden parantamiseen.

Huomenta fiksu kaupunki! – Placemaking ja elävät naapurustot -tapahtuma 4.5. klo 8:30

Huomenta Fiksu kaupunki! -keskustelusarjan ensimmäisessä osassa 4.5. perehdytään Placemaking-menetelmään. Tervetuloa mukaan!

Tilat ja tavarat jakoon -kokeiluhaun infotilaisuus 7.4.

Tilat ja tavarat -jakoon kokeiluhaku etsii digitaalisia jakamistalouden ratkaisuja kokeiltavaksi yhdessä taloyhtiöiden kanssa. Tule infotilaisuuteen kuulemaan lisää!

Kaupunkinäkymä ilmasta kuvattuna, kerrotaloja ja meri. Talvi.

Mobility Lab Helsinki – projektin avaustilaisuus 1.4.

Tervetuloa Mobility Lab Helsingin avaustilaisuuteen 1.4.2022. Tilaisuudessa kuulet muun muassa kaupungin digitaalisesta kaksosesta osana liikennettä.

AutoMod: virtuaalimallinnus ja sen mahdollisuudet -työpaja 5.5.

Tule mukaan miettimään virtuaalimallinnuksen sekä lisätyn todellisuuden ratkaisujen roolia AutoMod-hankkeessa ja kevään aikana avattavassa Innovaatiokilpailussa.

Oranssi pyörillä kulkeva alusta nostaa pienen robotin kyytiinsä.

Moduulimallien hyödyt robotiikan kehittämisessä – tule työpajaan 24.3.

Alusta ja moduulimallit -työpajassa 24.3.2022 käsitellään modulaarirakennetta ja sen erityispiirteitä sekä esitellään AutoMod-hankkeen innovaatiokilpailun tuloksien demonstrointiin käytettävä protoalusta.

Urban Green Explorer -kokeiluhaun infotilaisuus

B.Green-projekti etsii helppokäyttöistä vehreän kaupunkiympäristön opastusratkaisua Sompasaareen. Osallistu infotilaisuuteen ja kuule lisää hausta 28.2.2022 klo 13–13.30.

Urban Innovative Action – Healthy Outdoor Premises for Everyone -hankkeen päätöstilaisuus 17.3.2022

Urban Innovative Action – Healthy Outdoor Premises for Everyone -hankkeen päätöstilaisuus järjestetään Helsingin kaupungintalolla 17.3. hybridi-tapahtumana. Tervetuloa!

Kuljettaja vie isoa lähetystä perille ja katsoo puhelimesta osoitetietoja.

Mihin mä tän auton jätän – tiedolla jakelukuljetusten ongelmien ratkaisuun 8.3.

Mistä löytyy vastaanottaja, ja mihin jättää auto? Kaupungissa tapahtuvissa jakelukuljetuksissa riittää etsittävää ja sompailtavaa. Tule kuulemaan ja keskustelemaan kaupunkilogistiikan haasteista ja ratkaisuista 8.3.2022.