Vekottimien yö verstaalla – Taiteiden yö 23.8.2018

Artikkelikuva: Vekottimien yö verstaalla – Taiteiden yö 23.8.2018

Aika: 23.8.2018 klo 17.00-19.00
Paikka: Kaapelitehdas, Helsinki (sisäpiha, Tallberginkatu 1 C-rappu, 3. kerros)
Ei vaadi ilmoittautumista

Kiinnostaako sinua esineiden Internet? Oletko pohtinut, miten hammasharjasi saataisiin nettiin? Haluaisitko tietää, mitä jääkaapissasi tapahtuu, kun olet sulkenut oven? Haluatko sulkea auki jääneen kylpyhuoneen hanan Singaporesta käsin?

Vekotinverstas on paikka juuri sinulle. Olemme keränneet yhteen Kaapelitehtaan studioon työkaluja, mikrokontrollereita, erilaisia radiolaitteita (Bluetooth, WLAN, LoRa), osaajia ja kokemusta. Voit tulla katsomaan ja kokeilemaan, onnistuisitko toteuttamaan unelmasi Raspberry piillä, Arduinolla, micro:bitillä tai Obnizillä. Ohjelmointitaito ei ole tarpeen, into ja uskallus kyllä.

Lainaamme vehkeet, tarjoamme kytkentätarpeet ja opastamme tarvittaessa. Kytkennät tehdään johdoilla ja kytkentälevyllä, joten pidämme kolvit kylminä. Voit tuoda mukanasi myös oman laitteesi.

Vekotinverstas on auki Taiteiden yössä 23.8. kello 17-19. Jos sutinaa riittää, pidämme ovet auki 21:een. Löydät meidät Kaapelitehtaan sisäpihalta, Tallberginkatu 1 C-rapun 3. kerroksesta.

vekotinverstas.fi

Helsingin Kaapelitehtaan Vekotinverstas on kaikille avoin työpaja, jossa kaupunkilaiset ja yritykset voivat kokeilla ja rakentaa erilaisia esineiden internetin sovelluksia ja laitteita asiantuntijan opastuksella. Vekotinverstaan toiminnasta vastaavat Helsingin kaupungin innovaatioyksikkö Forum Virium Helsinki ja Kaapelitehdas.

Lisätietoja:
Taiteiden yö 2018

Lue myös