LiiDi2-hankkeen avaustapahtuma ja verkostotilaisuus liikenteen digitaalisesta kaksosesta 1.9.

Artikkelikuva: LiiDi2-hankkeen avaustapahtuma ja verkostotilaisuus liikenteen digitaalisesta kaksosesta 1.9.

Tervetuloa LiiDi2-hankkeen avaustapahtumaan, joka järjestetään osana rakennetun ympäristön ja liikenteen digikaksosten verkostotilaisuutta.

LiiDi2-hanke (Liikkumisen digitaalinen kaksonen palveluiden mahdollistajana) käynnistyi elokuussa. Hankkeen toteuttavat Helsingin kaupungin innovaatioyhtiö Forum Virium Helsinki ja rakentamispalveluliikelaitos Stara.

LiiDi2 luo yrityksille mahdollisuuksia kehittää uusia palveluja ja liiketoimintaa keskittyen liikenteen digitaaliseen kaksoseen ja tietoaineistoihin. Hanke kehittää uusia datan keräämisen ja hankinnan muotoja, tietoaineistojen tehokkaampaa hyödyntämistä, edelleenjalostamista ja integroimista kaupunkien digitaalisiin kaksosiin.

LiiDi2-avaustilaisuus järjestetään osana Digikaksoset yhteen: Rakennettu ympäristö + liikenne -tapahtumaa.

LiiDi2-avaustilaisuudessa hanke esittäytyy, kertoo tavoitteistaan ja toiminnastaan sekä tavoista osallistua siihen. Pienryhmäkeskusteluissa pureudutaan siihen, millaisia kehittämisen ja yhteistyön mahdollisuuksia liikenteen digitaalinen kaksonen voisi tarjota yrityksille ja muille toimijoille.

Tutustu koko tilaisuuden ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Tervetuloa!

LiiDi2-avaustilaisuus ja työpaja ovat osa Liikkumisen digitaalinen kaksonen palveluiden mahdollistajana -hanketta. Hankkeen toteuttavat Forum Virium Helsinki ja Stara vuosina 2021-2023. Hanketta rahoittaa Uudenmaan liitto Euroopan aluekehitysrahastosta, osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia (REACT-EU). 

Kuva: Jussi Hellsten/Helsinki Marketing

 

Lisätietoja

Kuva

Janne Rinne

#alyliikenne #jml
puh. +358 40 682 0050
janne.rinne(at)forumvirium.fi

Lue myös