Ensiapudronet Helsingissä 4. ja 6.4. – Ilmoittaudu AiRMOUR Roadshown tapahtumiin

Artikkelikuva: Ensiapudronet Helsingissä 4. ja 6.4. – Ilmoittaudu AiRMOUR Roadshown tapahtumiin

AiRMOUR-projektin ensiapudronet saapuvat Helsinkiin huhtikuun alussa.

Eurooppalainen AiRMOUR-hanke selvittää, kuinka ensiapupalveluja voitaisiin tukea droneilla. Pienemmät lääketieteellisiä laitteita kuljettavat dronet ja suuremmat lääketieteellisiä asiantuntijoita kuljettavat dronet voivat olla hyödyllisiä monella tapaa, mutta kuljetukset luovat myös haasteita.

Tutkimusten validoimiseksi, mahdollisuuksien esittelemiseksi ja keskustelujen aloittamiseksi AiRMOUR järjestää keväällä Roadshow-tapahtumia neljässä Euroopan kaupungissa. Helsingin tapahtumat järjestetään huhtikuun alussa Kaivopuistossa ja Suomenlinnassa sekä Kansalaistorilla.

Aika: 4. ja 6.4.2023
Paikka: Helsinki
Ilmoittaudu mukaan tästä

Ti 4.4. Lento Kaivopuistosta Suomenlinnaan. Tapahtuma on suunnattu kaupungin sidosryhmille ja asukkaille, lääketieteen sidosryhmille, ilmailualan sidosryhmille sekä lehdistölle. Käytössä on lääketieteellinen päivystysdrone (Falcon), joka tekee epi-kynän hätätoimituksen lähelle Suomenlinnan pelastusasemaa.

To 6.4. Demopäivä Kansalaistorilla. Kansalaistorilla järjestettävä tapahtuma on suunnattu kaupunkilaisille, ohikulkijoille, kaupungin edustajille, lääketieteen ammattilaisille ja lehdistölle. Esittelyssä ja nähtävillä ovat toimitusdrone ja matkustajadrone.

Tapahtumat sisältävät esityksiä ja videoita innovatiivisten lentoliikennepalvelujen hyödyistä ja haasteista sekä kyselyitä osallistujille heidän kokemuksista ​​ja mielipiteistä. Tapahtuman kieli on suomi ja englanti.

Lue lisää projektin sivuilta.

Lisätietoa

EU Projektipäällikkö Renske Martijnse-Hartikka

Renske Martijnse-Hartikka
EU Projektipäällikkö
+358 40 683 7979
renske.martijnse-hartikka@forumvirium.fi

Lue myös