Digikaupungit-tilaisuus

Artikkelikuva: Digikaupungit-tilaisuus

[vc_custom_heading]Digikaupungit tilaisuus


Päivämäärä: 22.1.2016
Aika: 8:30-12:30
Paikka: Helsingin kaupungintalon juhlasali, Pohjoisesplanadi 11-13, Helsinki

Ilmoittaudu tapahtumaan


Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupungit järjestävät yhteisen Digikaupungit-tilaisuuden 22.1. klo 8:30-12:30 Helsingin kaupungintalolla.

Tilaisuudessa käsitellään kolmea mielenkiintoista ja ajankohtaista teemaa, jotka ovat
1) Liikkuminen palveluna (MaaS)
2) Maahanmuuttajien kotoutumisen edistämisen digiratkaisut
3) Case energiatietopalvelu, kaupunkien yritysten rooli avoimen datan lisäarvopalveluissa & liiketoimintamallit.

Työpaja 1: Liikkuminen palveluna/MaaS

Toivotut osallistujat: MaaS-liiketoiminta-alueen yritykset, kaupunkien edustajat joiden työtehtävät liittyvät MaaS:in edistämiseen, muut julkisen hallinnon toimijat, MaaS-alueen investorit.

Työpaja 2: Maahanmuuttajien kotoutumisen edistämisen digiratkaisut

Toivotut osallistujat: Ko. digiratkaisuja/palveluita toimittavat yritykset, kaupunkien edustajat joiden työtehtävät liittyvät teemaan, muut viranomaistahot ja julkisen hallinnon toimijat, tämän alueen investorit.

Työpaja 3: Case Energiatietopalvelu, kaupungin ja yritysten rooli avoimen datan lisäarvopalveluissa ja liiketoimintamallit

Toivotut osallistujat: Energian kulutukseen ja tuotantoon liittyvää avointa dataa liiketoiminnassaan tarvitsevat yritykset, energiatietopalveluliiketoiminnasta kiinnostuneet yritykset, kaupunkien edustajat joiden työtehtäviin liittyvät joko uusiutuva energia/energiatehokkuus tai avoimen datan lisäarvopalvelut ja liiketoimintamallit, ko. liiketoiminta-alueen investorit.


Tilaisuuden ohjelma

8.30 Aamupala

9.00 Tervetuloa ja alustukset

9.45 Työpajat, lopetus n. 11.45.

12.00 Yhteenveto ja päätössanat

12.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen

Valitse rekisteröitymisen yhteydessä työpaja, johon haluat osallistua. Vain yksi työpaja osallistujaa kohden, työpajat pidetään samanaikasesti. Korkeintaan kolme osallistujaa kustakin tilaisuuteen osallistuvasta yrityksestä.

Liity Linkedin:ssä myös Digikaupungit-ryhmään, jossa tilaisuuden teemoista ja kaupunkien digitalisoitumisesta voi keskustella jo etukäteen.
Ilmottaudu tapahtumaan


Lue myös