Tämä kyselylomake on osa ravintoloiden hiilineutraaliutta edistävän Misson Zero Foodprint -hankkeen alkukartoitusta. Kyselyn tavoitteena on selvittää, mitä toimenpiteitä ravintoloissa jo tehdään hiilijalanjäljen pienentämiseksi ja mitkä asiat ravintolan arjessa koetaan haastaviksi. Kyselyyn vastaamiseen menee n. 10-15 minuuttia. Vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja niitä hyödynnetään anonyymeinä Mission Zero Foodprint -hankkeen kehittämistoimenpiteissä. Lomakkeella lähetettyjä tietoja ei yhdistetä henkilötietoihin, jotka tallennetaan erikseen asiakastietojärjestelmäämme.

Kysely on suljettu 10.2.2020.

Mission Zero Foodprint -hankkeessa kehitetään pienten ravintoloiden ja muiden ruokapalveluyritysten hiilineutraaliutta, siihen tarvittavia älykkäitä ratkaisuja ja työkaluja sekä tuodaan muutosta näkyväksi kuluttajille. Projektin aikana yhteiskehittämistä ja pilotteja tehdään pääkaupunkiseudun ravintolatoimijoiden kanssa. Projektin koordinaattorina toimii Forum Virium Helsinki ja yhteistyökumppanina Laurea-ammattikorkeakoulu.

Hankkeen aloitustapahtuma järjestetään 13.2.2020 kello 14:00 alkaen Starter Helsingissä. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Lisätietoa:

Annamaria Rossi

Projektipäällikkö


#fiksukalasatama #virtuaalivehreä #missionzerofoodprint
puh. +358 50 491 2270
annamaria.rossi(at)forumvirium.fi