Aika: 31.1.2018, klo 8.30-10.00
Paikka: Forum Virium Helsinki (Unioninkatu 24, 6. krs, aula), Helsinki
Ilmoittaudu

Tervetuloa kuulemaan Kalasatama Wellbeing -tarjouskilpailusta, jossa etsitään hyvinvointia ja terveyttä tukevia digitaalisia ratkaisuja kokeiltavaksi yhdessä yrityskumppaneiden kanssa. Kokeiluohjelman yhteistyökumppaneina ovat Kesko, SRV ja CGI Finland sekä Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus.

Tarjouskilpailu on avoinna 15.2.2018 saakka ja siihen voi tarjota kokeilua mukaan sähköisellä lomakkeella. Yksittäisen kokeilun arvo voi olla enintään 8000 euroa.

Millaista ratkaisua haluaisit kokeilla edistämään kaupunkilaisten hyvinvointia? Entä miten tämä ratkaisu kiinnittyy ympäristöön, kuten Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen, asuinkortteleiden, Keskon työterveyshuollon tai REDI-kauppakeskuksen syksyllä valmistuviin tiloihin? Hyödyntääkö ratkaisu esimerkiksi teknologiaa tai Kalasataman alueelta kerättyä dataa?

Tule keskustelmaan näistä ja muista Kalasatama Wellbeing -tarjouskilpailuun liittyvistä kysymyksistä Forum Virium Helsingin ja Helsingin kaupungin edustajien kanssa.

OHJELMA

8.30 Aamukahvia ja tervetuloa

8.35 Kalasataman Hyvinvointi- ja terveyskeskus kokeilualustana, Sanna Hartman, Helsingin kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala

9.00 Kalasatama Wellbeing -kokeiluohjelma, Kaisa Spilling, Forum Virium Helsinki

– Millaisia kokeiluja haetaan ja miten kokeiluja arvioidaan?  

– Miten kokeilut etenevät?

9.30 Kysymyksiä, keskustelua ja verkostoitumista


Lisätietoja:
Kaisa Spilling
kaisa.spilling@forumvirium.fi
Puh. 040 744 8831

Kalasatama Wellbeing -tarjouskilpailu on osa Co-Designing Wellbeing -hanketta. Vuoden mittaista hanketta vetää Forum Virium Helsinki Oy ja projektin kehittämis- ja tutkimuskumppanina on Laurea-ammattikorkeakoulu. Hanke saa rahoituksen Uudenmaanliiton Alueelliset innovaatiot ja kokeilut -ohjelmasta.

Lisätietoja:
Kalasatama Wellbeing