Aika: 14.6.2018, klo 18.00-19.30
Paikka: Jätkäsaaren infokeskus ja kirjasto (Tyynenmerenkatu 1, Helsinki)
Ilmoittaudu

Taas on aika puhua liikkumisesta Jätkäsaaressa. Kuinka kulkee, Jätkäsaari? -tapahtumassa kerrotaan liikkumisen uusista tuulista Jätkäsaaressa. Tervetuloa kuulemaan ja ideoimaan fiksua liikkumista huutokonttorille 14.6.2018!

Jätkäsaaressa kehitetään ja kokeillaan uudenlaisia ihmisten liikkumista helpottavia palveluja ja teknologioita. Tulevana kesänä ja syksynä Jätkäsaaressa kokeillaan esimerkiksi uudenlaista vesiliikennettä, ääniopastettuja sähköpyöräretkiä ja joustavampaa yhteiskäyttöautoilua. Esittelemme uudet palvelut ja kerromme miten jätkäsaarelaiset pääsevät mukaan kokeilemaan.

Työpaja-osiossa pohditaan, miten asukkaiden liikkumista voitaisiin helpottaa ja liikenteen haittoja vähentää. Voidaanko mobiilipelien ja kännykkäsovellusten avulla innostaa asukkaita kestävään liikkumiseen? Millaiset palkinnot tai kannustimet olisivat asukkaille houkuttelevia?

Jätkäsaari Smart Mobility Lab kokoaa yhteen kaupungin edustajat, asukkaat, yritykset ja korkeakoulut kehittämään uusia käyttäjäystävällisiä liikkumisratkaisuja. Työpaja on osa EU-rahoitteista Mobility Urban Values -hanketta, jossa kestävää liikkumista edistetään pelillistämisen keinoin.

Tilaisuus on maksuton. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa. Ilmoittauduthan mukaan tästä linkistä.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan suunnitelmista ja ideoimaan tulevaisuuden liikkumista Jätkäsaaressa!

Lisätietoja:

Janne Rinne
Projektipäällikkö, Forum Virium Helsinki
janne.rinne@forumvirium.fi
puh. 040 682 0050

 

Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki, kuvaaja Antti Pulkkinen.

Lisätietoja: Mobility Urban Values -hanke