Forum Virium Helsinki on mukana usean projektin voimin Helsingin ilmanlaadun
ja sen kautta kaupungin viihtyisyyden parantamiseen tähtäävissä projekteissa.
Helsingin ilmanlaadun parantamiseen tähtäävät myös Helsingin kaupunki, HSY ja Ilmatieteen laitos. Emme kuitenkaan pysty tähän yksin, vaan tarvitsemme apuasi.

Liity Ilmanlaatujoukkoihin ja kerää asuinalueesi ilmanlaatudataa Helsingin kaupungin ja yhteistyökumppaneiden käytettäväksi. Tarvitsemme tämän vuoden aikana ilmanlaatudataa Jätkäsaaressa, Vallilassa ja Pakilassa asuvilta ihmisiltä. Osallistumalla Ilmanlaatujoukkoihin autat parantamaan kotikaupunkisi ilmanlaatua ja tekemään Helsingistä viihtyisän sekä toimivan kaupungin.

Ilmoittaudu alla mukaan ilmanlaatujoukkoihin, niin me otamme sinuun yhteyttä
ja kerromme ohjeet. Saat lainaan pienen ilmanlaatua mittaavan sensorin, jonka käyttö on helppoa ja hauskaa. Tietosi pidämme tarkasti turvassa.

Forum Virium Helsinki tutkii uusia ilmanlaatutiedon tuottamis- ja hyödyntämistapoja tänä vuonna EU:n, EIT Digitalin ja Helsingin kaupungin rahoittamissa projekteissa Select for Cities, Quasimodo, MUV ja Hope. Mukana ovat muun muassa HSY, Ilmatieteen laitos, Helsingin yliopisto, Useless Company ja Vaisala.

Jotta ilmanlaadun mittaus olisi erityisen hauskaa, arvomme kaikkien mittaukseen osallistuneiden kesken 5 kappaletta elokuvalippupaketteja!

Haluan tietää lisää ilmanlaatujoukoista

Lisätietoja

Projektisuunnittelija

Tiina Inki

Projektisuunnittelija


#iot
puh. +358 40 840 5707
tiina.inki(at)forumvirium.fi

Ville Nousiainen

Projektisuunnittelija


#alyliikenne #perilleasti
puh. +358 40 646 4442
ville.nousiainen(a)forumvirium.fi

Ilmanlaatudataa käyttävät projektit

MUV
Select for Cities
SynchroniCity
Quasimodo
UIA HOPE