Kuva: Vesa Laitinen / Helsingin kaupunki
Kuva: Vesa Laitinen / Helsingin kaupunki

Tervetuloa B.Green-projektin järjestämään Urban Green Explorer -tapahtumaan Kalasataman Sompasaareen torstaina 16.6.2022. Iltapäivällä klo 15.00–18.00 välisenä aikana järjestettävässä tapahtumassa pääsee tutustumaan Sompasaaressa sijaitsevaan vihreään ympäristöön. Aikaa testaamiseen kuluu arviolta 45 min. Selainpohjainen palvelu opastaa käyttäjiään muun muassa tunnistamaan kasveja ja ymmärtämään paremmin vihreän kaupunkiympäristön kehitystä ja merkitystä. Käyttäjiltä kerätään myös palautetta digitaalisen ratkaisun toimivuudesta.

Kokeiluun pääsee osallistumaan tabletilla, jonka saa käyttöön testauksen ajaksi. Tapahtumassa on tarjolla juotavaa ja pientä syötävää. Lisäksi 10 nopeinta ilmoittautunutta saa lahjaksi Finnkinon leffalipun!

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan linkin kautta. Alle 13-vuotias ei voi ilmoittautua kokeiluun ilman huoltajan suostumusta. Tallennamme henkilötiedot vain kokeilun järjestämiseksi, emmekä käytä niitä muissa yhteyksissä ja poistamme kaikki henkilötiedot kokeilun jälkeen. 

Lisätietoa

Anne-Mari Sandell Anne-Mari Sandell

Anne-Mari Sandell
Projektipäällikkö, tiedottaja
+358 40 903 1922
anne-mari.sandell@forumvirium.fi