EIT_EU_logot

EU-rahoitteisen Get Home Safely -hankkeen älyvalot testattavissa Jätkäsaaren Hyväntoivonpuiston rakennetulla osuudella marraskuussa 2019. Paikka on määritelty keväällä Jätkäsaaren asukkaille suunnatun kyselyn ja työpajan vastausten perusteella.

Berliinin teknisen yliopiston arkkitehtuurin laitoksen CyPhyLabin tuottamat ja muotoilemat älyvalot opastavat keskeneräisessä kaupunkitilassa kulkijoita reagoimalla ohikulkijoiden liikkeeseen. Samalla niillä pyritään lisäämään alueen viihtyisyyttä. Valojen väriä voi myös halutessaan säätää mobiilisovelluksella, jonka voi ladata ilmaiseksi App Storesta tai Play Storesta ennen pilotin alkua. 

Osallistu testikäyttäjänä ja auta kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Osallistuminen edellyttää valojen testaamista kulkemalla puiston halki vähintään kerran ja vastaamalla pilotin kyselyyn. Sovelluksen lataaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Lisätietoa Get Home Safely -projektista.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kaksi 100 euron arvoista lahjakorttia Uusi Saunaan ja 5 Finnkinon vapaalippua.

Kysely

Get Home Safely logos

Sivun pääkuva: Liss C. Werner, CyPhyLab 2019.

Lisätietoja

Heidi Heinonen

Projektipäällikkö


#EITDigital #SmartCity #IoT
#5G #älyvalo
Puh. +358 50 323 1327
heidi.heinonen(at)forumvirium.fi