Fromdistancen Reportteri vuoden innovatiivisin mobiilisovellus

Fromdistancen toteuttama Reportteri-palvelu on valittu vuoden innovatiivisimmaksi mobiilisovellukseksi Nokia World 2007 –tapahtuman kynnyksellä Amsterdamissa. Forum Nokia Innovation Party –tapahtumaan valitut 12 sovellusta edustivat eri sovellusalueiden kärkeä; tittelistä kilpailemaan valitut finalistit tulivat eri puolilta maailmaa.

Reportteri on palvelu, jonka avulla voi lähettää helposti ja luotettavasti kuvia ja videoita haluamalleen julkaisijalle. Suomessa Reportterin kautta voi lähettää materiaalia Helsingin Sanomille, Maaseudun Tulevaisuudelle, MTV3:lle sekä YLE:lle. Tämän kansalaisjournalismia helpottavan palvelun innovatiivisuus yhdistää käytön helppouden sisällön tehokkaaseen välitykseen julkaisijoiden sisällönhallintajärjestelmiin.

Näin tavalliset älypuhelinten käyttäjät voivat lähettää sisältöä haluamansa julkaisijan käyttöön. Kuvien ja videoiden siirron yhteydessä niiden laatu ei heikkene vaan julkaisijat saavat käyttöönsä laadukasta käyttäjien tuottamaa sisältöä.

”Olemme erittäin iloisia saamastamme tunnustuksesta!”, iloitsee Jouko Vierumäki, Fromdistancen toimitusjohtaja. ”Innovatiivisuus on aina ollut Fromdistancelle tärkeä arvo. Olemme pyrkineet innovoimaan yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa uusia palveluita ja tuotteita – Reportteri on esimerkki tästä tarvelähtöisestä innovaatiosta.”, hän jatkaa.

Palvelun web-osoite Suomessa on http://www.julkaisuun.fi/

 

Fromdistance Ltd.
Fromdistance Ltd. on suomalaisomisteinen ja –johtoinen virolainen yritys, joka on erikoistunut haastaviin mobiilisovelluksiin erityisesti yrityskäytössä. Yritys on perustettu vuonna 2004, sen omistavat yrityksen johto ja avainhenkilöt.
Fromdistance on Forum Virium Helsingin pk-yritysjäsen.


Toimitusjohtaja Jouko Vierumäki,
jouko(at)fromdistance.com, +372 529267

Lue myös