Aika: 16.5.2018 klo 9.00-16.00
Paikka: Radisson Blue Seaside
Osoite: Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki
Ilmoittautuminen: Ohjelma ja ilmoittautumislinkki julkaistaan huhtikuussa

Tervetuloa mukaan kehittämään tulevaisuuden oppimista!

Avaamme yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään ratkaisuja yhdessä koulujen kanssa.

Etsimme koulutyön arjesta haasteita, ja kutsumme yritykset mukaan yhteiskehittämään tuotteitaan ja palveluitaan niihin liittyen yhdessä opettajien ja oppilaiden kanssa. Ensimmäinen hakukierros Helsingissä alkaa 16.5.2018 haasteiden julkaisun myötä ja varsinaiset kokeilut alkavat syyskuussa.

Helsingin kaupunki tarjoaa yrityksille noin neljän kuukauden mittaisia yhteiskehittämisjaksoja koulujen kanssa. Yrityksillä on haasteen myötä mahdollisuus saada systemaattista palautetta sekä tuotteen pedagogiikasta että käytettävyydestä. Yhteiskehittämisjakso on fasilitoitu, siitä voidaan maksaa korvaus ja onnistuneen kokeilun jälkeen yritys voi käyttää Helsingin kaupunkia referenssinä. Tuotteen on pyrittävä ratkaisemaan julkaisutilaisuudessa esiteltäviä haasteita.
Haemme erityisesti kehitettäviä, ei vielä täysin valmiita tuotteita, joita kehitetään käyttäjälähtöisesti aidossa ympäristössä.

Tilaisuudessa kuulet myös muiden hankekaupunkien nopeista kokeiluista.

Tilaisuus on osa 6Aika: Tulevaisuuden älykkäät oppimisympäristöt –hanketta, jonka päätavoitteena on vahvistaa oppimiseen sekä erilaisiin älykkäisiin fyysisiin ja virtuaalisiin oppimisympäristöihin liittyviä palveluja, tuotteita ja teknologioita kehittävien ja tarjoavien yritysten liiketoimintamahdollisuuksia.
Hankkeessa ovat mukana: Helsingin kaupunki (päätoteuttaja), Espoon kaupunki, Forum Virium Helsinki, Tampereen ammattikorkeakoulu, Tampereen kaupunki, Turun ammattikorkeakoulu, Turun kaupunki, Oulun kaupunki ja Oulun ammattikorkeakoulu. Vuoden 2020 huhtikuun loppuun kestävä hanke on saanut rahoitusta Euroopan aluekehitysrahastosta ja on osa 6Aika-strategiaa.

Lisätietoja:

Raigo Megerild, yritysasiamies,
raigo.megerild@hel.fi, 040 638 6794 ja

Niko Lindholm, projektipäällikkö,
niko.lindholm@forumvirium.fi, 040 682 6464

Lisätietoja:

Kuva: Riku Pihlanto / Helsingin kaupunki