DINA Host City – Suomen suurin monimediatuotanto

DINA Host City tuottaa 60 tuntia lähetystä Helsingissä Euroviisuviikolla järjestettävistä sadoista oheistapahtumista. Arcadan tuottama DINA Host City tarjoaa tunnelmakuvia juhlahumun keskeltä, suoraa lähetystä sekä haastatteluja fanien, turistien ja esiintyjien kanssa. DINA Host City raportoi myös virallisten ESC-kilpailujen valmisteluista Hartwall Arenalta.

Kyseessä on yksi Suomen kautta aikojen suurimmasta monimedia- tapahtumasta; DINA Host Citya voi seurata kuudelta eri media-alustalta; Helsinki Host City webbportaalin kautta streamina ja VODina; Welhon kaapelikanavalta, uudelta digikanavalta Yle Extralta, mobiilitelevisiona 3G:n ja DVB-H:n kautta, 3D virtuaalimaailma Second Lifen kautta sekä usealta keskustalta löytyvältä kaupunkinäytöltä.

DINA Host Cityn päätuottajana toimii Arcada. Tiimiin kuuluu noin sata Arcadan ja DINA-verkoston opiskelijaa Taideteollisesta Korkeakoulusta, Stadiasta ja Tampereen ammattikorkeakoulusta. DINA Host City on pedagoginen projekti, jonka avulla voidaan tuktia ja kehittää webiin ja mobiiliin soveltuvia uusia kerrontatapoja sekä palveluja.

DINA Host City tuotetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin, Forum Viriumin, Ylen ja TeliaSoneran kanssa.

Lisätietoja antaa:
Tommy Mård, päätuottaja, 0400 872855, tommy.mard(a)arcada.fi
Tiina Räisä, tiedotus, 050 4687137, tiina.raisa(a)arcada.fi

www.helsinkihostcity.fi
www.dina.tv

Lue myös