Yhteiskehittämisen opas sosiaali- ja terveydenhuollossa kertoo kuinka yhteiskehittämisellä voidaan parantaa olemassaolevia ja luoda uusia kunnallisia palveluja.

Yhteiskehittäminen on kasvattanut suosiotaan maailmanlaajuisesti. Suomessa se tarjoaa todistetusti tehokkaan tavan ratkaista monimutkaisiakin sosiaali- ja terveydenhuollon haasteita.

Kaupunkien rooli perinteisenä palveluntuottajana on muuttumassa kohti innovatiivisten palvelujen mahdollistajaa. Yhteiskehittäminen yritysten kanssa mahdollistaa uusien teknologioiden kustannustehokkaan, ketterän ja nopean valjastamisen soten haasteiden ratkaisemiseen sekä uusien tervelähtöisien palveluiden kehittämiseen kuntalaisille.

Oppaamme Tarpeesta ratkaisuksi – Yhteiskehittämisen opas sosiaali- ja terveydenhuollossa on tarkoitettu erityisesti kaupunkien päättäjille, kehittäjille sekä muille julkisen sektorin uudistajille. Opas avaa yhteiskehittämisen työtapaa myös yrityksille, joita kiinnostaa yhteistyö julkisen sektorin kanssa.

Tarpeesta ratkaisuksi (PDF, 3MB)

Lisätiedot

Peeter Lange

Projektipäällikkö


#CoHeWe
puh. +358 40 353 0243
peeter.lange(at)forumvirium.fi

Tilaa uutiskirje

Älyratkaisuja kaupungeille, pilotteja yrityksille ja yhteistyömahdollisuuksia tutkimuslaitoksille – kerromme sinulle ensimmäisenä!


Olen lukenut Forum Virium Helsingin rekisteriselosteen ja hyväksyn että henkilötietojani käsitellään sen mukaisesti. Lyhyesti: noudatamme EU:n GDPR-asetusta ja käsittelemme henkilötietoja huolellisesti.