6Aika: Carbon Neutral Tourism -hankkeessa toteutetaan Helsingin, Turun ja Tampereen kaupunkien ja eri matkailutoimijoiden kesken uusi dataa hyödyntävä toimintamalli sekä digitaalisia työkaluja, joilla edistetään matkailualan hiilineutraaliutta ja parempaa energiatehokkuutta. Näihin kuuluvat uusien datalähteiden kokeilut kuten datan keruu-, tekoälykokeilut ja alustan palveluhankinnat sekä rajapintojen kehittäminen datalähteistä yhteiseen alustaan.

6Aika Carbon Neutral Tourism – Ostetaan monimuotoista kestävän matkailun dataa

Carbon Neutral Tourism kehittää hankken aikanan hiilineutraaliuteen ja energiatehokkuuteen liittyviä älykkäitä ratkaisuja. Tähän kuuluu uusien datalähteiden kokeilut kuten datan keruu-, tekoälykokeilut ja alustan palveluhankinnat sekä rajapinta kehittäminen data lähteistä yhteiseen alustaan.

Matkailun dataa – Matkailupalvelujen kootut datalähteet

Onko yritykselläsi matkailun dataa innovatiivisiin kokeiluihin joissa kokeillaan uusia digitaalisia ratkaisuja kestävän matkailun kehittämiseen? Data voi olla useasta tietolähteestä yhdistettyä tai erillisiä datalähteitä. Miten data on hyödynnettävissä kokeiluihin data taloudessa dokumentoituna kehittäjille. Data ja siihen liittyvä käyttöönottopalvelu ostetaan kaikkien kokeilujen ja CNT-hankkeen käyttöön vuoden 2021 loppuun saakka.

Kokeilun aikaista dataa ostetaan yhteensä maksimissa 14 000 € arvosta ja dataa voidaan ostaa pienemmillä summilla.

Tarjouskilpailu on avoinna 17.1.2021 klo 24:00 saakka.

Tarjouslomake on suljettu.

Lisätietoja

Eero Jalo

Projektipäällikkö


#urbansense
puh. +358 40 501 3223
eero.jalo(at)forumvirium.fi